Miks duelli sattusid?
Duelli sattusin seetõttu, et ühe ülesande võitsid oranžid ja teise sinised. Kuna rohelisi oli alles vaid kaks, siis sattusime meie duelli. Ilmselt meil Edwardiga antud teema puhul koostöö lihtsalt ei sujunud.

Mis arvad, mis sai sulle duellis saatuslikuks?
Duellis sai saatuslikuks ilmselt see, ma jäin liialt pikalt mõtlema elektroskeemi toimimise teoreetilise tausta üle. Seetõttu kaotasin väärtuslikku aega, mida oleks muidu võinud kasutada erinevate võimaluste katsetamise peale.

Milliseid emotsioone tekitas saatest väljakukkumine?
Muidugi oli kahju ära minna, aga samas oli võib-olla selline väike pingelangusest tingitud kergendustunne ka. Samal ajal oli mul ka hea meel selle üle, et olin otsustanud saatest osa võtta. Selline väike emotsioonde virr-varr oli.

Millised on sinu edasised plaanid? Kas järgmisel aastal ka Raketti katsetad?
Kevadel lõpetan gümnaasiumi ja pärast seda on plaan ülikooli minna, ilmselt füüsikat õppima. Raketti arvatavasti järgmisel aastal katsetama ei tule, sest mul on väike eelaimdus, et ülikoolis on nii palju muid asju, millega ma tegeleda tahaksin, ja kõike lihtsalt ei jõua.

Kui oleksid võitnud, mida oleksid stipendiumiga teinud?
Tõenäoliselt oleksin läinud edasi õppima mõnda välismaa ülikooli, näiteks Saksamaale või Austriasse, sest olen õppinud saksa keelt. Välismaal õppimise plaani ma siiski päris maha kandnud ei ole, lihtsalt praegu jääb see mõneks ajaks ootele.

Kellele ennustad võitu, kellele hoiad pöialt?
Tiimikaaslasena muidugi loodan, et Edward jõuab kaugele, aga hoian pöialt ka Fridale, sest ta on tark ja aktiivne tüdruk ning vääriks kindlasti Raketi võitu.