“Kui see kõne tuli — et meil on sulle osa — olin ma väga meelitatud. Mõni aeg hiljem hakkasin mõtlema, et äkki tehti mulle hoopis mingit nalja sõprade poolt,” naerab Kaareli rollis üles astuv Sepp tagantjärgi. 

Kõne tuli talle hetkel, mil käsil oli nii õppimine, pelmeenide keetmine kui pesu riputamine: “Võisin päris ülbe mulje jätta vastates telefonile sõnadega: “Ja, mis vaja on?” Kui Mirle (BEC tegevprodutsent — toim.) mulle rolli pakkus olin kohe nõus. Ma ei mõelnud hetkegi.”

Esimesena helistas ta enda tüdrukule, et temaga rõõmu jagada. Alles seejärel tuli kõne emale. Samas ruumis viibinud kursusekaaslane ja lähedane sõber panid pildi kokku kõnede sisust. 

Kogemusi napib

“Mul ei ole väga palju näitlemise kogemust olnud, ma olen saanud mõned väiksed tükid teha kuid mitte midagi sellist,” räägib enda antud usutluses Daniel Noorte häälele.

Võtteplatsile lähenedes värisesid tal nii põlved kui käed. “Helistasin enda tüdrukule, aga ta oli sama ärevil nagu mina ise. Siis taipasin telefoni otsa võtta enda lähedane näitlejast sõber, kes just filmi valmis sai,” meenutab Daniel.

Grimm, riided, lõõpimine ja VÕTE!

Võtteplatsil ootas Danieli ees võttetiim. “Neid nähes sain ma alles aru, millesse end seganud olen,” naerab näitlejahakatis ja lisab:“Väga soojad inimesed, ausad ja otsekohesed.”

Värske outfiti selga saanud Danielit ootas järel ees grimmitool, pärast mida ei tundnud ta enam end äragi: “Silmad olid sinised nagu xenon-tuled!”

“Mitu korda keerasin asjad per**e, ei suutnud ’reaalne’ välja öelda,” kahetseb Daniel keelevääratusi. “Hiljem käisin režisööri ees vabandamas, päris halb tunne oli,” räägib ta võtte lõppvaasist. “kõik olid väsinud ja nõme oli teada, et ainult mina hoian neid kinni.”

“Näitlemine pole üldse kerge”

Õhtu lõpuks oli noormees nii väsinud, et telefonitsi temaga rääkides ei suutnud ta muud kui haigutada. “Pinge on peal, aeg pressib, teha on vaja,” nendib poiss. 

Mõte näitlemise lihtsusest tekkis tal “Üksinda kodus” filme vaadates, kus poiss lihtsalt jooksis ringi: “Siis ma mõtlesin küll, et ma võiksin seda sama hästi teha. Et miks nad mind ei võtnud küll,” naerab ta ning tunnistab, et näitlemine pole tegelikult üldse kerge.

Elu keset linna on eetris alates 19. märtsist TV3s pärast Seitsmeseid uudiseid.