Õnneks ei ole minuga kunagi juhtunud suurimat tragöödiat, mis sõbrannade vahel aset saab leida. Mitte ükski neist ei ole minu kutti endale krabanud. Sellest hoolimata on mind "õnnistatud" sõbrannaga, kelle pärast ma tihtipeale juukseid kakun ja mõtlen iga kord, kui teda kuskil ootan, et ei räägi temaga enam kunagi.

Ma näen tõesõna õudusunenägusid sellest, kuidas ma mõne tänavanurga peal nagu viimse päeva ootel seisan ja oma telefoni näpin, oodates sõbrannat, kes võib mind (ja kõiki teisi) kasvõi tundideks ootama jätta. See õudusunenägu saab paraku reaalsuseks peaaegu igal nädalal, kui mina (ja paljud teised) ootame minu sõbranna Liinat, kes arvab, et tema päralt on terve maailma aeg.

Liina on krooniline hilineja, keda ei kiirusta mitte miski tagant. Isegi mitte see, kui mina ja mu perekond autoga teda tema maja ees ootasime, et ühise peretuttava sünnipäevale minna. See ajab mind lihtsalt marru. Ma lepin temaga aja kokku, annan talle lisaaega ja kui olen läinud kokkulepitud kohta temaga kohtuma, siis pean alati ootama müstiliselt pikki minuteid ja vahel isegi tunde, sest tema alles koolutab juukseid või võtab vanni.

Vahel on mul tunne, et ta teeb seda meelega, sest ma helistan alati enne kohtumispaika liikuma hakkamist ette ja küsin, kas ka tema on valmis. Saan vastuseks, et tema on ammu valmis ja kuhu mina üldse nii kauaks jäänud olen.

Pärast tema ootamist liugleb ta kohale nagu Seeba kuninganna, välimusest näha, et on end viimse detailini lihvinud, puuderdanud ja 5 korda ümber riietunud. Kui julgen talle märkuse teha, siis ta ägestub ja vastab vihaselt, et kas ta peaks siis nagu mingi kolli välimusega välja tulema. Ilmselgelt on tema jaoks kollist kaanemodellini vaid üks samm. Ja kuna tema vaidlus -ja eneseõigustushimu on nii suur, siis ma lihtsalt ei taha ürituse eel meeleolu rikkuda ja temaga sõnasõtta astuda.

Vahel ma kujutan ette, kuidas samal ajal, kui mina talle helistan ja ta kinnitab, et on just uksest välja astumas, kuigi tegelikult on alles hommikumantlis, tahaksin ma talle lihtsalt jalaga tagumikku anda, et ta ennast kiiremini liigutaks.