Aasta rumalaimat looma valitakse USAs igal aastal. Sel aastal võitis tiitli mops, kes oma peremehe äraoleku ajal pistis kinni hunniku kive, vahendab Newslite.

Kuigi loomaarstid murdsid pead, kuidas kive Harley kõhust kätte saada, eemaldusid need õnneks loomulikul moel. Koerakese päästis see, et ta otsustas kugistada piisavalt väikeseid kive.

"See, et koerad söövad asju, on tavaline. Kuid see, et Harley kivide söömine nii õnnelikult laabus, on haruldane," kommenteeris loomade kindlustusasutuse Veterinary Pet Insurance esindaja. "Loomade loomus ei ole etteaimatav, seega on parim soovitus olla valmis ootamatusteks."

Koera omanik Lori Laverdiere ütles, et pärast väikest reisi linnast välja viis ta Harley kiiresti arsti juurde, sest kui koer end liigutas, andsid kivid sisikonnas endast märku.

Harleyt uuriti ning selgus, et ta on kive söönud, nii et mopsi seedetrakt oli ummistunud ning pool tema kõhtu oli kive täis. Õnneks koer kivide eemaldamiseks operatsiooni ei vajanud ning ta taastus paari päevaga.

"Harley on mul olnud 6 aastat, ning ta pole kunagi varem midagi sellist teinud. See näitab ainult seda, et sa ei või iial teada, mida koerad teha võivad. Ma armastan seda koera rohkem kui midagi muud ja olen nii tänulik, et temaga on kõik korras," lisas Lori.