Klikka soengu peale, et näha fotot!

Väga paljud selle sügise soenguhitid sisaldavad keskmist seitlit. See jätab sulle ka palju võimalusi — võid kanda juukseid sirgelt, lokkis või laines, kuidas aga ise soovid. Aja juuksed sassi või joonlaua järgi sirgeks, mõlemat pidi oled stiilne ja sügisene.

Jäta juuksed nii sassi kui võimalik ja kinnita need üles. Kõik sügisesed moeshow’d olid sasipäid täis ja mis parim — nii ei saa keegi aru, kui sul juhtub olema “halbade juuste päev”.

Kui sasipea pole päris sinu teema, siis proovi kaunist ja silutud šinjoonisoenut. Kui sul on kiire, võid selle ka pisut sasiseks jätta, kuid eelista alati silutud šinjooni — nii kannad selle kõige paremini välja.

Kas tead Väikest Müüd Muumioru lugudest? Just tema kannab uhkelt selle sügise üht trendikaimat soengut. Nii nagu sa kinnitad juuksed vannis käies või nägu pestes pealaele, sobib nüüd ka uhkelt koduuksest välja sügisele vastu astuda.

See soeng tuli suvest sügisesse üle — sile hobusesaba kinnitusega kaela juures või veidi kõrgemal on üks lihtsamaid sügise trendisoenguid.

Kui kannad seitlit küljel, sobib seda eriti hästi rõhutada kaunilt üles pandud soenguga. Seegi soengutsend kuulub viisakamate ja silutud stiilide alla, nii et püüa juuksed kinnitada võimalikult korralikku krunni.

Kui sul on tukk, mida püüad välja kasvatada, siis on see soeng just sulle! Kinnita pealae keskele jääv tukaosa klambritega taha ja ära pelga seda ka pisut tupeerida, et soengule lisavolüümi anda. Niimoodi kinnitatud tukk sobib nii lahtiste kui kinniste juustega.

Allikas: allwomenstalk