Päev algas väga hubase istumisega kohvikus Wabadus koos Eesti helilooja Märt-Matis Lillega, kes tutvustas kuulajatele haiku lugu koos selle võlu ja valuga. Lill on hingestatud japonoloog ja filosoof, kes loeb näiteks lõõgastuseks hiina keeles Kong Fuzi tekste. Päeva tsitaadiks haikude taustal kujunes: “Armastada tuleks natuke rohkem kui vaja.“

Niisamuti avati Eesti üliõpilaste meitsrivõistlused piljardis, mille hooaeg kestab terve õppeaasta vältel. Piljardisaali Baribal oli kogunenud suur hulk osalejaid ning mängiti pikalt võiduka lõpuni. Seekord võttis üldvõidu Vjatseslav Kittel seisuga 3:1.

Tudengimaja tervitas aga lahkesti kõiki, kes vajasid kiiresti argipäeva melust mõtestatud vaheldust. Esmalt mediteeriti ning lauldi väelaule Toomas Valsbergi ja tema sõpradega. Samas meeleolus jätkas Erki Kaikkonen, kes pajatas muinasjutte maailma loomisest ja vanapaganast, meestest ja naistest ning taustaks mängis viiulil krapsakamaid noote Johanna-Adele Jüssi.

Akadeemilisele meelele pakuti EBSis esitlust ärivisioonist teemal „Väärtused äris 21. sajandil“. Kahe tunni jooksul oli jagamas enda väärtusi kuus erakordset ja ettevõtlikku isikut. Igaüks tõi välja enda jaoks ärijuhtimises kõige olulisema.

Esinesid:
- Ülane Vilumets Like A Local Guide`ist
- koolitaja Aivar Haller
- GateMe asutaja Raido Pikkar
- Riinu Lepa Sotsiaalse Ettevõtluse Eestkostevõrgustikust
- isikliku arengu treener Asko Talu
- loomemajanduse korraldaja ja Arengufondi nõukogu esimees Ville Jehe

Õhtune trall algas suure Aliase mängu turniiriga „Vallatud Tähed“ TLÜ Tudengimajas. 5-liimelised võistkonnad said Üliõpilaskonna Kultuuriklubi poolt välja mõeldud sõnu akadeemiliste seletusviisidega teistele mõistetavaks teha.

Kell 21.00 algas Sleepwalkersi öökino, kuhu tulid kokku mitmed filmiarmastajad. Öökino raames näidati suurepäraseid lühifilmide programme, mis hõlmasid endas komöödiat, draamat, eksperimentaalseid filme ja palju muud. Carlsberg toetas külastajaid mõnusate kott-toolidega, et kõik ikka kella 6ni hommikul vastu peaksid.

Vaata fotosid!