Koostöös karjäärinõustajate ja ülikooli vilistlastega agentuurist Vurr loodud digilahendus aitab neid, kel häid ideid napib või vastupidi – neid, kellel tundub, et valikuid on liigagi palju. Vurr annab vastavalt isikuomadustele, tugevustele, huvidele ja väärtustele kõige sobivamad erialavasted ning võimalikud karjääriteed erinevates ametites.

Tänavu Pärnus gümnaasiumi lõpetanud Karmen Lusikas nendib, et karjäärivurr on võimalusena lahe. Hea on tema meelest see, et kaasatud on ka magistriõppe erialad, sest tüüpiliselt on sellised lahendused suunatud ainult bakalaureuseõppele.

„Hea on ka see, et teemasid, millest noor huvitub, on võimalik valida nii palju, kui soovi on,“ lausus Karmen. „Tavaliselt on niisuguste lahenduste puhul piirdutud vaid kolmega.“

Karmenile meeldis ka vurri osa, kus otsija pidi valima, mis on tema jaoks kõige olulisem. Täiesti sobib tulevasele tudengile ka see, et valida ei saa rohkem kui üht eelistust. „Ja kui vurr jõuab lõpule, on väga hea näha kolme varianti, kuhu oleks tulevasel tudengil mõtet oma energiat investeerida,“ nendib Karmen.

Ettepanek on tal karjäärivurri autoritele ka. „Kui mäng jõuab nn iseloomutunnuste juurde, siis mina oleksin eelistanud valida tunnuseid üksikult, sest sellise suure varieeruvusega iseloomutunnustega grupis leiab tulevane tudeng ikka midagi, mis käib tema kohta ja jällegi ka neid tunnuseid, mis ei käi tema kohta.“

Jaga
Kommentaarid