Kohtumisel antakse ülevaade Tartu ülikoolist kui Baltimaade suurimast teadus-, arendus- ja koolituspartnerist ning peatutakse ülikooli ettevõtluskoostööl. Loengu üliõpilastele Eesti majandusarengust, ettevõtlusest ning koostööst Aasia riikidega viib läbi Tartu ülikooli majandusteaduskonna professor Maaja Vadi.

Lisaks loengutele külastatakse päeva jooksul ülikoolinnakut, Toomemäge ja vanalinna. Külaskäigu lõpetab kohtumine Fortumo esindajatega.

Sungkyunkwan ülikoolis õpib ligikaudu 34 500 üliõpilast. Lõuna-Korea ülikoole reastava edetabeli järgi on tegemist riigi edukaima kõrgkooliga, mis hoiab lisaks Aasia ülikoolide pingereas 17 kohta ning ülemaailmses ülikoole koondavas andmebaasis World University Rankings paikneb 140. positsioonil. Õppekülastust koordineerib Lõuna-Korea poolt Langli Education.

Lõuna-Korea üliõpilastele suunatud täiendusõppeprogrammi kõrval alustavad lähiajal mitmed teised rahvusvahelise suveülikooli programmid sotsiaal-, majandus-, õigus-, poliitika- ja humanitaarteadustes ning jätkuvad traditsioonilised eesti keele ja kultuuri kursused.

Rahvusvahelised suveülikooli kursused toovad Tartusse sadu osalejaid eri riikidest ja regioonidest üle maailma.

Tartu ülikoolis on korraldatud rahvusvahelise suveülikooli täiendusõppeprogramme 1998. aastast, mil toimusid esimesed eesti keele kursused välismaalastele. 2006. aastal lisandusid programmi sotsiaal- ja majandusvaldkonna koolitused.