Samas oskan nende põhjal oma elu muuta - olen võitnud nii palju konkurseid jms. Aga kas see kõik on tõsi või on tegu ainult õnnega? See on mind painanud väga kaua. Palun aidake mind! Aitäh! ettetänades Elisabet, 12.

Dr Noormann:
Ma tahaksin su juttu väga uskuda - võib-olla on selles tõepoolest midagi tõeset. Aga akadeemiline teaduslik maailmakäsitus ei luba mul sedalaadi esoteerilisi (teaduslikult tõestamatuid) ilminguid takka kiita. Ilmselt on sulle endale oluline seda uskuda, aga laiemalt sellest rääkides võid kellegi naerualuseks saada. Seda enam, et väljaräägitud ennustused ei pidavat ka esoteeriliste uskumiste järgi täituma.

Maailm ja selle tulevik ning ka inimeste elu ja tulevik on nüüdisajal väga segaseks muutunud ja nii ka reaalsed unistused ebakindla oleviku vundamendile rajatud, et üha enam oleme hakanud uskuma vaimusid, tulnukaid, teispoolsust, unenägusid, surnutega kohtumisi ning nende pakutud tulevikuarenguid. Kahjuks tekitab see kõik meis vaid pessimismi ja passiivsust püüetesse ise oma elukäiku ja saatust kujundada.

Jaga
Kommentaarid