Ajakiri Tervis Pluss kirjutab, et ka Marilyn ise on olnud kaalujälgija. “Tol hetkel oli põhjus see, et ma nägin filmirolli jaoks välja liiga hästi toitunud,” selgitab näitlejanna. “Ma ei olnud kindlasti paks, aga mul oli vaja välja näha, et olen natuke nälginud.”

Marilyn pole kunagi oma kehakaalu pärast põdenud, ta arvab, et on oma kasvu kohta täiesti normaalne. “Kooliajal läksin väga närvi, kui mu pikad-pikad klassikaaslased ütlesid, et “ah, ma tahaks ka nii vähe kaaluda kui sina.” Ma ütlesin: “Issand, see on nii loll jutt! Ma olen teist 20 sentimeetrit lühem ja kujutage nüüd ette, kui te kaalute minuga ühepalju!”

Marilyn lisab, et on eluaeg söönud, mida tahab. “Ma pole kunagi olnud ülipeenike, pole kunagi tundnud end ennast paksuna. Ma ei ole kunagi olnud ülirahul oma kehaga, aga ma pole ka kunagi häbenenud oma keha. Minu jaoks on mu keha olnud üsna ükskõik. See on arvatavasti sellepärast, et mul on väga halb näonahk ja kuna see on olnud mu puberteediea põhimure, siis pole aega olnud muudeks muredeks.”