Maxima Eesti poolt ellukutsutud konkursi raames on viiel varasemal aastal tunnustatud 125 võimekat noort Eesti eri paigust. “Igal aastal oleme kogenud, kuivõrd pühendunud ja innukad on noored enda arendamisel. Rõõm on näha nende püüdlusi areneda igapäevase koolitöö kõrvalt enda valitud valdkonnas tipu poole. Nüüd on taas käes aeg märgata noori talente ja suunata neid konkursil osalema, et seeläbi aidata tulevikutalendid nende unistustele lähemale,“ märkis jaeketi peadirektor Vygintas Šapokas.

Tänavu saab Tulevikutalendiks kandideerida kodulehel www.tulevikutalent.ee alates 19. septembrist kuni 18. oktoobrini. „Ootame taotlusi 5.-12. klasside talentidelt, kellel on silmapaistvaid saavutusi mõnes neljast stipendiumikonkursi kategooriast: teadus, sport, kultuur ja ettevõtlikkus. Igas kategoorias tunnustame žürii poolt valitud võitjat 1000-eurose stipendiumiga. Teise ja kolmanda koha stipendiumid on vastavalt 700 ning 500 eurot,“ selgitas Maxima Eesti kommunikatsioonijuht Katja Ljubobratets.

Tulevikutalente hindavad tänavu füüsik ja Rakett 69 saatejuht Aigar Vaigu, tippjalgrattur ja Eesti jalgratta maanteesõidu koondise peatreener Jaan Kirsipuu, ETV+ peatoimetaja ja noorte ettevõtlikkuse edendaja Daarja Saar ning Eesti näitleja, laulja ja tantsija Kristel Aaslaid.

Eestis tegutseb 75 Maxima Eesti jaeketi koosseisu kuuluvat kauplust, millest 53 on Maxima X kodukauplused, 19 Maxima XX supermarketid ja 2 Maxima XXX hüpermarketid ning üks e-toidupood. Igapäevaselt teenindavad Maxima kauplused keskmiselt 160 000 inimest.

Vaata lähemalt www.tulevikutalent.ee.

Jaga
Kommentaarid