Suve keskel kolisin ma oma praegusesse elukohta ning mind tervitasid siin uued sõbrad, kõik minust veidi vanemad, kuid väga lojaalsed ja armsad. Meil kujunes oma nö oma grupp ning sinna gruppi kuulus ka seesama poiss. Temaga rääkinud ma kunagi ei olnud, pealegi oli ta koguaeg ühe tüdrukuga koos ja, nagu nende kehakeelest väljendus, olid nad paarina koos.

Kätte jõudis septembrikuu. Ma ei olnud ikka selle poisiga sõnakestki vestelnud ja ma otsustasin astuda julgema sammu. Otsisin ta ülesse rate.ee portaalist, küsisin MSN'i ja nii see läkski. Me leidsime oma ühised huvid, rääkisime MSN'is hommikust õhtuni.

Ühel päeval, kui mu vanemad teatasid, et nad lähevad peole, otsustasin ma selle kuti enda poole kutsuda. Ta tuli. Alguses olin ma üsna häbelik, kuid sain aru, et ta midagi üritab. Lõpuks kutsus ta mind enda kõrvale istuma ning asi sujus edasi. Ta suudles mind ja see meeldis mulle, isegi väga, kuid ma tundsin, et esimesel normaalsel kokkusaamisel on imelik hakkata ilastama ning ma tegin sellele suudlusele kiire lõpu, toodes põhjuseks, et ma kuulsin oma telefoni. Varsti helistas talle ema ning ta pidi lahkuma. Veel ukselävel andis ta mulle suure musi.

Pärast seda oli ta käitumine teistsugune, kuid mina armusin temasse lootusetult. Siiamaani on mul raske temast üle saada, sest vaadates teda
igapäev, tahaksin oma elus aega tagasi keerata ja selle suudluse sada korda pikemaks teha. Samas, kui me peale kooli üksteist näeme, vaatab ta mind koguaeg. Olime koos ka ühel peol, kus ta mind terve aeg vaatas ja seda ütlesid ka teised, kes seal olid.

Mind painabki küsimus, kas ma tegin midagi valesti või on asi milleski muus?

Emilia, 15

Dr. Noormann vastab

Armumise moodi näeb asi välja küll. Igaks juhuks ei tohi ka armununa unustada, et temapoolset vastuarmastust ei tohi ohvritega kinni maksta. Iga naisolend, erinevalt meestest, tunneb, et koosneb "Minast" ja "Minu kehast". Ja see on tüdrukule suur traagika, kui ta isegi armastuse sildi all toimuvas avastab, et talle ei meeldigi mina, vaid minu keha.

Teie Dr. Noormann

Jaga
Kommentaarid