2. JAHEDUS

„Mul on koguaeg jahe,” tunnistab Nicole. „Sellel pole küll mingit seost sündimisega Hawaiil või eluga Austraalias! Kuigi olen heledanahaline, eelistan siiski soojust ja päikesevalgust.” Külmad käed — soe süda!

3. ROMANTIKA

Miss Kidman on ravimatu romantik! „Taipasin seda ise juba varases nooruses- lugedes „Anna Kareninat” või „Madame Bovaryd” unustasin kõik muu.” Nicole’i ema täheldas hiljuti, et tema tütart pole ei filmides ega raamatutes kunagi heade tegelaskujude poole tõmmanud. „“Ozi võlurit” ma Dorothy küll kunagi olla ei tahtnud,” meenutab ka Nic ise. „Halbades tegelaskujudes on rohkem tugevust — küllap see ongi osa minust, mis tahab olla näitleja, et seeläbi romantilist poolt välja mängida.”

4. SURNUAED

Vau! Nicole Kidmanile meeldivad surnuaiad. „Väiksena käisin emaga koos vanaema hauaplatsil, siis korjasime ka koos freesiaid- nii mulle seal meeldima hakkaski. Nimed ja mälestussõnad hauakividel päästavad valla mu fantaasia. Surnuaial jalutades mõtlen kelle kõrvale tahaksin kunagi maetud olla.” Aga kuhu — seda Nicole juba teab — Waverly matmispaika Sydneys, vaatega ookeanile. Luks värk!

5. HAI-KALA

„Mind lummavad haid. Oma lapsepõlvest mäletan, et kui ookeanis ujudes järsku kell helisema hakkas, tähendas see seda, et keegi oli haid märganud. Helina peale tuli veest kiirest välja tulla, kõik lapsed kiljusid ja hüüdsid hai-hai! Ma pole küll eriline seiklusteotsija, kuid mulle lihtsalt meeldib haide rahulikkus ja elegants. Sukeldudes tunneb haide kohaloleku ära varem, kui neid silmaga märgatagi jõuab.”

6. KOSMOS

Nicole Kidmanil on huvisid astronautika valdkonnas. „Sellest ajast peale, mil ma Austraalias selili maas tähti hakkasin vaatama, olen lõõgastumiseks kujutlenud ennast kosmoses — kaaluta olekus.” Idee suure summa eest kosmosesse lennutatud saada Nikile aga nii tore ei tundugi!

7. SALAKEEL

Nicole ja tema õde on pere ainukesed lapsed, mistõttu on nad väga lähedased. Juba varajases lapsepõlves kujunes neil välja oma „salakeel”, milles üksteisele segamatult kõigest teada anda saab. „Teismelistena poistega topeltkohtingutel käies laskusime õega ikka salakeeles vestlusesse. See ajas neid kindlasti segadusse, kuid oli erutav samal ajal,” muheleb keeleteadlane ise. Nicole ei ole nende salakeelt õpetanud isegi oma lastele, kuid tundub, et tema ema on asjale jälile saanud ning mõistab juba salakoode.

8. SÕNAKUULELIKKUS

„Minu emal on minu üle võimu ja ta teab seda väga hästi. Tavaliselt ta seda küll ei kasuta, kuid aeg-ajalt siiski. Metsikum pool minust üritab siis ikka mässu tõsta, kuid enamasti see lõpeb kuuletumisega. Erandiks on ema range soovitus mitte mootorratta tagaistmele sattuda ning mitte näitlejaks saada.”

9. VASAK

Preili Kidman on vasakukäeline. „Mõned vasakukäelised suudavad ka parema käega joonistada või visata, aga mina mitte,” räägib Nicole. „Samuti hoian ma kirjutades pliiatsit väga kummaliselt. Mul võttis ikka tükk aega kuni sain aru miks kellelgi teisel kirjutades tint ei määri.” Nicole lohutab end aga teadmisega, et ainult 2% maailma naistest on vasakukäelised: „Olen ennast alati tänu sellele teadmisele väga erilisena tundnud.” MOVIES.ee meelest on põhjuseid teisigi!

10. MEHED

„Kui ma usuksin, et minu jaoks on ainult üks õige mees, oleksin ma praeguseks väga viletsas olukorras!” Tuletagem siinkohal meelde, et Nicole Kidmanil on seljataga väga pikk suhe Tom Cruise’iga. „Ma leian, et pigem on küsimus selles, kas seda erilist inimest õnnestub just õigel ajal kohata. Kindlasti on maailmas päris mitu minu jaoks õiget meest, kuid ajastus on see, mida ise kahjuks kontrollida ei saa.” Nicole arvab, et parema meelega veedab ta oma aja üksinda, kui suhtes, kus ta ennast kompromissi olukorras tunneks. Tark naine, kas pole?