Sellel aastal saab Just Filme näha nii Solaris Kinos kui ka Coca-Cola Plazas. Heaks uudiseks on ka see, et kõik Väikese Tomi armastajad võivad võita vingeid auhindu, hääletades oma lemmikfilmi poolt.

Filmifestivali avafilmiks on "Harry Potter ja surma vägised", mis on nii mõnedki võluripoisi austajad ootusärevuses hoidnud. Muidugi ei ole ainult see film pikas nimekirjas- kokku saab näha 49 filmi!

Youth in Revolt ehk "Mässav noorus" ,koos Michael Ceraga, on vallutanud paljude südamed juba selle aasta algusest- see on komöödia noorest poisist, kes muutub eriti julgeks ja pööraseks, et võita tagasi oma unistuste tüdruk.

Komöödiate kõrval saab näha ka veidi süngemaid filme, mis räägivad alaealistest prostituutidest, vägivallast, narkootikumidest ja muudest elu pahematest pooltest. Filmid nagu "Koerapuur", "Hoia minust kinni" ning "Engel ja Joe" on näiteks selliste teemadega teosed.

Muidugi ei puudu ka filmid armastusest ja unistustest- "Kuidas elada igavesti" räägib näiteks elu nautimisest ja aja väärtustamisest. Iga filmimaitse võib saada rahuldatud Just Filmifestivalil.

Miks mitte astuda läbi sellel aastal Noorte- ja lastefilmide festivalilt ning saada vinge filmielamus?

Rohkem infot http://justfilm.ee/