Androgüünne välimus ei ole muusikamaailmas tegelikult midagi uut. David Bowie, Boy George ja Marylin Manson on naiselikke omadusi aastaid enda kasuks pööranud, kuid nii kaugele nagu Yohio pole nad veel läinud. Rootsi teismelisest sai internetisensatsioon — inimeste silmad olid imestusest suured, kui nad avastasid, et ilus lauljatar on tegelikult poiss.

Poiss sündis muusikute peres ja juba 14aastaselt osales ta visual key bändis Seremedy. Nad olid nii edukad, et said plaadilepingu Universal Music Japan’iga. Yohio välimus sai Nipponis aga nii populaarseks, et tänavu avaldas ta oma esimese sooloalbumi, mis kannab nime “Reach the Sky”.

Noor muusik, kes nimetab end bishounen’iks (ilus noor poiss), hakkas Jaapani vastu huvi tundma juba 10aastasena, kui ta jälgis palju Jaapani anime’d. Ta hakkas õppima keelt, jälgis jaapanlaste blogisid ja hoidis end kursis kohalike staaridega Twitteri vahendusel. Nüüd annab ta kontserte tuhandetele jaapanlastest fännidele, kes armastavad nii tema välimust kui muusikat.

Visual key on Jaapani muusikažanr, mida iseloomustab rohke meikimine ning peenutsevad ja viimistletud kostüümid. Tihtipeale on just visual key esindajad androgüünse välimusega.