On olemas kahte sorti tüdrukud, keda kõik jumaldavad. Esimesed on need, kelle juuksed hakkavad sädelema, kui päike neile peale paistab. Kui nad naeravad, siis kõlab see nagu helisev muusika. Reeglina on nad väga esktravertsed ja nende läheduses muutub ka kõige tuntum mats rüütliks, kes uksi avab ja istet pakub (ainult särakiharale mõistagi). Särakihar kümbleb alati rambivalguses ja naudib iga tähelepanu keskpunktis oldud hetke.

Hoolimata välisest särast, mida kõik kadestavad ja ühtaegu jumaldavad, on särakiharal tavaliselt palju hingelisi traumasid ja probleeme meessugupoolega, niisamuti nagu keerulised suhted oma isaga (või nende suhete puudumine). Nendel peatume tulevikus pikemalt.

Teist tüüpi tüdrukud, kes pälvivad seltskonnas samasugust poolehoidu on aga särakihara totaalsed vastandid. Ja kui särakiharaks sünnitakse, siis salapäraseks tüdrukuks võib osa allikate kinnitusel läbi totaalse muutumise saada. Salapärane/müstiline tüdruk on samuti tähelepanukeskpunktis, kuid suhtub teistesse inimestesse pehmelt öeldes jahedalt. See, miks kõik temast huvituvad, ongi üks suur müstika.

Kunstihingega noormeeste jaoks on mõlemat tüüpi tüdrukute puhul tegu muusadega, kes inspireerivad noormeeste loomingulisi väljundeid. Igavamaid paeluvad sellist sorti tüdrukud iseäranis seetõttu, et kui nemad kellegi käevangu ehivad, siis tõstab see justkui käevangu väärtust.

Tundsid ära, kellest ma räägin? Ma ei usu, et olla keegi, kes sa ei ole, on võimalik või kasulik, kuid sellegipoolest jagan teiega wikiHow oskusteavet, mille abil on võimalik "müstiliseks tüdrukuks" saada.

Siin on 10 minu arvates kõige naljakamat soovitust!

1. Tee endale selgeks, kes sa tegelikult oled!

Kui sa ei tea, kes sa oled, siis on see üsna segadust tekitav. Tee endale selgeks oma isiksus, väärtused ja sõbrad.

2. Ole inimestega suheldes eemalviibiv!

Inimestega rääkides tasub olla reserveeritud. Nii jääb mulje, et mõtled sügavaid ja isiklikke mõtteid ja tekitad inimestes enda vastu huvi.

3. Muuda oma tuba salapäraseks!

Kui üks osa sinu toast on naiselik ja lustiline ning teine gooti-stiilis, siis see paneb inimesi mõtlema, et milline sa tegelikult oled. See omakorda loob sinu ümber salapäraloori.

4. Ära mängi jalgpalli ega innustu sportklikest tegevustest!

See ei ole salapärane...Katsu maalida või raamatuid lugeda. Loe Jane Austenit, see rikastab su sõnavara ja näitab sind targa ning huvitavana. Katsu mitte vaadata televiisorit. Vähemalt mitte nii, et teised seda näeksid. Muidu arvavad inimesed, et sa oled lihtsalt nagu kõik teisedki, kes telerit vaatavad.

5. Räägi endast nii vähe kui võimalik!

Seda ka sotsiaalmeedia kanalites. Ära postita liiga palju infot, mis sinu kohta midagi ütleb. Ole sügav ja salapärane!

6. Soeng

Soeng peab olema võimalikult tume, parimal juhul must ja kindlasti teravajoonelise lõikega. See lisab su välimusele müstika hõngu.

7. Tume huulepulk

Tume-lillakas huulepulk on gootilik ja salapärane, kuid samas seksikas ja ebatavaline.

8. Kanna päikeseprille!

Nii näed välja salapärane ja inimesed ei tea kunagi, mis nende prillide taga tegelikult peidus on.

9. Naerata, aga ära naera inimeste naljade peale!

Nii paned inimesed pingutama, et nad sinu tähelepanu võidaksid ja sulle muljet avaldaksid.

10. Ela salapärast elu!

Tee huvitavaid asju, kuid ära pasunda neist kõva häälega. Las inimesed pingutavad, et sinu kohta rohkem kuulda ja avastada.