Minu lugu algab siin! Tegelikult see polegi päris algus, see on järg millelegi. Nimelt järg minu eelmise semestri seiklustele Portugali tudengilinnas Portos. Justnimelt seiklustele! Neid kogesin ma palju ja just seiklustele tahangi ma oma blogis rõhuda.

Elu on kaunis, täis imelisi hetki. Minu eesmärgiks on kogemusi koguda. Ma ütlen „jah“ kõigele ning talletan kogetu kõigi oma nelja kaameraga. Olles fotograafiatudeng, on mulle hetkede jäädvustamine sel moel väga oluline. Seega .. järgnevate kuude jooksul kirjutangi põhiliselt oma seiklustest Portugalis ning selle lähiriikides.

Maandumisest saadik (ehk siis nädalakesega) oleme maha sõitnud pea 2000 km, ööbinud telkidega erinevates looduskaunites kohtades, matkanud, roninud mööda ohtlike mägesid, hüpanud alla kõige hirmsamatelt kaljudelt, lõunatanud kõige romantilisemates kohtades, ujunud paljalt, vaadanud päikeseloojanguid, tähti ja täiskuud, arutlenud tundide viisi meid ümbritseva maailma iseärasustest, tantsinud, mänginud, söönud rohkem jäätist kui kahel käel ja jalgadel varbaid ja sõrmi kokku on, nutnud, naernud, kallistanud ning elanud rohkem hetkes kui mõni kogu elu jooksul. Kõigest sellest detailsemalt hakkangi edaspidi kirjutama.

Kõiki kõige paremaid palasid jagan Archimedese blogis, oma instagramis ning oma kodulehel aga inglise keeles.