Noormees küsib: Kerge valu ja tugev veritsus vahekorra ajal, mis seal katki läks?

Pilt on illustreeriv

Noormehe küsimus: Viimane kord vahekorras olles käis järsku mu peenisest läbi kerge valu ning järgnes tugev veritsus eesnaha alt. Mis selle põhjustas? Mis mul seal katki läks? Kas peaksin olema mures? Kas see paraneb ise?
Loe edasi...

"Kas mu peenis võib veel kasvada ja kas on seda mõjutavaid faktoreid?"

Küsimus: Olen 15aastane noormees ning olen 188 cm pikk. Mul oli umbes aasta tagasi häälemurre ja juba umbes 2 aastat tagasi tekkis karvakasv kaenla all ning kubeme piirkonnas. Samas on mu peenis n-ö "pehmes" olekus üpriski väike (u 8cm ning tõsiselt peenike). Erekteerunud olekus on u 14,5 cm, millega olen rahul. Kas mu peenis võib veel kasvada ja kas on seda mõjutavaid faktoreid?
Loe edasi...

Kas masturbeerimine/onaneerimine on tervisele kahjulik?

Küsimus: Kas masturbeerimine/onaneerimine on tervisele kahjulik? Võib seda teha? On see normaalne? Kui tihti? Kui pole normaalne, siis miks? Ma rahuldan ennast peaaegu iga päev, kas see on normaalne, sest kellegi poole pöörduda ma ei julge. Kas eneserahuldamine kuni sperma purskeni on kuidagi vaimselt kahjulik?
Loe edasi...

Valu alakõhus, rinnad suuremad ja nibud tundlikud — kas ma olen rase?

Rasedustest

Küsimus:
Mul on selline mure, et seksisin ühe noormehega mitu korda ilma kaitsvahenditeta ja nüüd kardan kohutavalt, et olen rasedaks jäänud. Pärast viimast vahekorda on mul alakõhus olnud sellised valud, mis tavaliselt on päevade ajal ja tundub, et rinnad on ka suuremaks läinud ja nibud on tundlikud.
Loe edasi...

Tüdruku mure: Seksiisu puudub... Kas on mingit imepilli, mis seda tõstaks?

Tüdruku mure: Tere, mul on selline probleem, et mul pole seksiisu. Oleme poisiga kaks aastat koos olnud, meil on palju ühist ja lahku küll minna ei tahaks. Veedame suurema osa päevast koos. Tunnen end õhtuti väsinuna ja ega ma kellegi teisega ka seksida ei tahaks. Kas on mingit imepilli, mis seksiisu tõstaks?
Loe edasi...

Noormehe mure: kuidas rääkida tüdrukuga kondoomi kasutamisest, et ei peaks kasutama "viimase sekundi" varianti?

Kellad-18

Noormehe mure: Tahan oma tüdrukuga rääkida kondoomi kasutamisest. Oleme juba peaaegu aasta aega koos olnud ja pole kondoomi kasutanud. Kasutan n-ö seda viimase sekundi varianti. Tüdruk veel rase ei ole ja päevad on regulaarsed. Ma ei oska temaga sellel teemal kuidagi rääkida. Oleksin väga tänulik, kui saaksin soovitusi, kuidas tüdrukuga kondoomi kasutamisest rääkida.
Loe edasi...

Korduma kippuv küsimus: kuidas saaks nii, et esimene seksuaalvahekord poleks valus?

Noor tütarlaps uuris Amori nõustajatelt, kuidas esimene vahekord valu ei teeks.
Loe edasi...

Noormehe mure: kuidas panna tüdruk endasse uuesti armuma?

Paarike pargis

Küsimus: Tere, mul on suur mure: kuidas panna tüdruk endasse uuesti armuma? Mu tüdruk ei taha minuga eriti rääkida. Vanasti helistasime üksteisele kogu aeg, nüüd helistan ainult mina talle vahepeal. Kõik hakkas sellest, kui ta sõbranna minuga semmima hakkas. Ma palusin, et ta jätaks rahule, aga ta ei jäta. Mõtlesin millalgi oma tüdruku juurde minna, ta elab Türil ja mina Tallinnas. Alguses läks kaugsuhe hästi, nüüd läheb aia taha.
Loe edasi...

Noormees: olen juba 17, kuid pole kogenud armastust. Mis teistel rohkem on, mida minul pole?

fotod-61

Noormehe mure: Minu küsimus seisneb selles, et kuidas tüdrukutele meeldida? Ma olen juba 17, kuid pole kogenud armastust. Mis siis teistel rohkem on, mida minul pole? Ma tahaksin ka kogeda armastust, öelda oma kallimale, et ma armastan teda väga, kuid ma tõesti ei tea mida teha. palun aidake!
Loe edasi...

13-aastane tütarlaps küsib: kas eneserahuldamine on vale?

Pilt on illustreeriv