Umbes pool aastat oli kõik normaalne, aga peale seda ma hakkasin oma endise poisi elu kohta uurima. Viimasel ajal on see eriti jubedaks läinud, nähes sarnasusi oma praeguse poisiga. Kas ma pole oma eksist üle saanud? Kuigi samas tunnen, et armastan oma poissi väga ja ei kujutaks ilma temata elu ettegi. Nüüd tekkis tahtmine oma eksiga suhelda, enne seda ei teinud.

Vastab Amori nõustaja:

Saan aru, et Sinus on tekkinud segadus kuna Sinus on oma praeguse poisiga suhtes olles tekkinud tahtmine suhelda oma endise poisiga. Mõistan, et taolised tunded võivad tekitada omajagu vastakaid tundeid.
Kirja teel ning vähese info põhjal on muidugi raske midagi soovitada või vastata, kuid jagan siiski mõningaid mõtteid, mida Sinu kirja lugemine tekitas.
Kirjutad, et armastad oma poissi väga ning et ei kujutaks ilma temata elu ette. Sellise kirjelduse järgi võiks arvata, et oled oma suhtega väga rahul. Kirjutad, et üle kahe aasta tagasi lõppes Sinu eelmine suhe. Oled hakanud oma eelmise partneri elu kohta huvi tundma ning soovid temaga suhelda. Loomulikult võiksid püüda mõelda ja tunnetada, et miks see soov on tekkinud? Kas on midagi, mis jäi teie vahel pooleli või läbi arutamata? Kas soovid temaga suhelda kui sõbraga või tunned tundeid mis võiksid Sinu praegust poissi muretsema panna? Mida oma eksiga suhtlus Sulle pakub (on see suhtlus lihtsalt uudishimust või otsid midagi muud)?
Ehk aitavad eelnevad küsimused Sul enda seest vastuseid leida. Loomulikult loodan, et leiad endas hingerahu ning tegutsed vastavalt, et saaksid olla nii enda sees kui enda suhtes õnnelik!