1. “Heiiiiii”
Topelttähtede kasutamine on tüütu ja ebavajalik, kuttidele ei meeldi, kui seda pidevalt teed. Kujuta siis ette: “Mis teeeeeeeeed, Kristjaaaaaaaaaaaan?” Tüütu.
Küsi parem: “Kuidas läheb?” Kutid ei vaja topelttähti, et tunda end eriliselt (seda nunnutamist igatsevad pigem tüdrukud). Sa ei taha tunduda vinguv ja kärsitu nagu algklassilaps.

2. “Kus sa oled?” “Kas sa tahad mind näha?”
Saatsid kutile sõnumi ja ei saanud vastust. Saadad uue sõnumi.. ikka midagi! Me kõik oleme seal olnud, parem on lihtsalt telefon käest panna ning sõnumeid mitte saata. Kui saatsid talle viimase sõnumi, siis oota, kuni tema vastab. Kui ta on Sinust huvitatud, võtab ta ise ühendust.

3. “LOL” või “LMAO”
See tekitab noormeestes segadust, sest sellisele sõnumile on ju raske vastata! Võiksid talle öelda: “Sa oled nii naljakas!” Nii jätkub vestlus ja lisaks tõstad ka poisi enesekindlust!

4. “OK”
Kõige hullem sõnum üldse! See jätab Sinust ükskõikse ja õela mulje. Su vestluskaaslane ei pruugi arugi saada, kas oled pahane või tegi ta midagi Sinu arvates valesti? Parem oleks: “Lahe, kõlab hästi!” Näita, et oled päriselt huvitatud, mis tal öelda on!

5. “Ju siis…”
Sõnumis on raske emotsioone väljendada, kui sa just ei külva seda üle tuhandete smiley’dega. Ole konkreetne, sest sellisest vastusest oskab kutt välja lugeda ainult seda, et Sa pole temast väga huvitatud!

6.“MIKS SA EI VASTA???”

Meeleheitel ja klammerduv. Sellele eelneb tõenäoliselt veel paar juba varem saadetud sõnumit. Võib-olla on tal kiire? Ära parem saada midagi! See, et ta Sulle ei vasta, ei tähenda ju maailmalõppu ega seda ,et sa talle ei meeldi. Kui ta tõesti ei taha Sinuga hetkel rääkida, oota paar päeva ja siis võid talle uue sõnumi saata.. või lihtsalt ta numbri ära kustutada!

7. “Ma ei jõua ära oodata, millal me näeme! :)) ;))) :*”
Sa tahad talle teada anda, kuidas Sa tunned, kuid liiga palju naerunägusid jätab imala ja võltsi mulje. Vähem on rohkem — ühest piisab küll!

8. ” ”
Ära jäta sõnumit saatmata. Tead ju küll, mis tunne on, kui poiss Su sõnumile ei vasta! Ära ole see, kes paneb teise end kehvasti tundma. Kui Sulle meeldib temaga rääkida, siis vali alati vastus, millega vestlus jätkub.

Allikas: Her Campus