Kuidas olla eriline ja millegi poolest Instagramist välja paista? Emily Henderson on stilist, blogija ja telestaar. Tal on 573 000 jälgijat, igale tema postitusele panevad tuhanded inimesed südame ja ta on populaarne. Õnneks jagab ta nippe, kuidas suurendada jälgijate arvu.

1. Inimestele meeldivad lilled

See ei ole oluline, kas lilled on sätitud ja mis värvi need on. Henderson soovitab pildistada lilli pealtvaates. Plusspunkte saad siis, kui taust on ilus ja ühtlane. Näiteks ilus lumivalge taust meeldib kõigile.

2. Ole sina ise

Inimestele meeldib näha isiksust, mitte piltilusat persooni, kes on võlts. Niisiis ole see, kes sa oled ja ära loo piltidel enda elust valet muljet. Inimesed, kes sind tunnevad, teavad, et näitad piltidel end kellegi teisena. Nii kaotad inimeste usalduse ja jääd kaotajaks. Pildista hoopis seda, milles hea oled. Jutusta inimestele läbi piltide oma lugu. Leia igas päevas kasvõi see üks detail, mis on midagi väärt.

3. Pildid olgu helged ja valged

Inimestele meeldivad pildid, mis on helged ja valgustatud. Hendersoni arust ei eelista inimesed süngeid pilte, milles puudub elurõõm. Kui teed hea pildi, kuid selle valgus on halb ja arvad, et see vajab töötlemist, siis tõmba endale rakendus, millega saad hõlpsasti valgeid toone valgemaks muuta.
Paljud blogijd on fotolavastajad.

4. Postita vaid parimaid pilte

Oletame, et ootad külalisi ja teed peoks ettevalmistusi. Ära postita pilti koogi küpsetamisest või laua sättimisest. Sellised pildid sobivad rohkem Instagram story alla. Postita pilt hoopis valmis koogitükist, mis on sätitud ilusale taldrikule ja mille taustaks on maitsekalt kaetud laud. Henderson lisab, et Instagram on inimesed ära hellitanud ilusate fotodega ja keegi ei soovi näha pilte telgitagustest.

5. Kaasa inimesi ja küsi küsimusi

Kui soovid, et sinu jälgijad vaataksid sinu postitusi tähelepanelikumalt, siis esita mõni küsimus. See võiks olla midagi lihtsat. Näiteks küsi nõu elu või sisekujunduse kohta. Inimestele meeldib, kui nad saavad kasulikud olla. Lisaks on tõenäoline, et kui nad vastavad sulle korra, vastavad nad ka edaspidi.

Ära säti oma elu piltide järgi, vaid jutusta läbi piltide oma lugu.

6. Töötle pilti

Me ei pea silmas pildi võltsiks töötlemist, vaid mõningaid baasasju. Vaata, kas pildi värvid on paigas ja kas see on piisavalt hea kvaliteediga. Instagram pakub laia valiku erinevaid fotofiltreid, mida kasutada saad. Lõppude lõpuks soovime piltide vaatamisest saada esteetilise naudingu. Lisaks soovitavad paljud populaarsed blogijad luua endale üks ja kindel isikupärane stiil. Näiteks kasuta kõikide piltide puhul ühte filtrit. Võid asjaga minna kaugemale ja otsustada, kuidas sa midagi pildistad - milline on kaugus ja nurk, kas pildid on mustvalged või värvilised.

Isikupärase Instagrami loomine on kahtlemata raske ja aeganõudev. Kui sa tõesti soovid saada enda kasutajale palju jälgijad ja olla populaarne, siis pinguta. Kuid ära säti oma elu piltide järgi, vaid jutusta läbi piltide oma lugu. Paljudel inimestel tekib väärarusaam, kui nad vaatavad tuntud blogijate sotsiaalmeedia kasutajaid. Jääb mulje, et nende elu on glamuurne. Tõde on hoopis see, et suurem osa oskab pildistada ja nende silm märkab detaile. Paljud blogijd on omamoodi fotolavastajad. Nad sätivad segamini ruumis ühe voodinurga ilusaks, asetavad sinna sülearvuti, prillid, raamatu ja märkmiku ning pildistavad ainult seda nurka.

Allikas: independent.co.uk