Viru Keskuse aatriumis sai üheks õhtuks sukelduda muinasjutumaailma, kus jalutasid müstilised tegelased unenäo piirilt ja meeleolud viisid justkui teise aegruumi. Alati särav Eda-Ines Etti juhtis voolava kergusega külalised läbi kahekümne viie tegutsemisaasta kella- ja juveeliparadiisi radadel ning imede õhtu sai avalöögi Elina Nechayeva efektse Öökuninganna aariaga. Tekkis hetk, mis viis korraks kõigi meeled rändama unistuste radadele.

Lavale astus veel ka eelmisel nädalal Eesti Muusikaauhinnad 2024 galalt lausa viis auhinda koju viinud ALIKA, kes lükkas koos Utopia Entertainment showga energiad uutesse kõrgustesse ning täitis tantsuplatsi oma looga „Bon Appetit“. Lummava akustilise kavaga kostitas külalisi eelmisel aastal Valgetähe V klassi teenetemärgi pälvinud artist Stig Rästa, kelle looming on eesti publikule tuttav Eurovisiooni lavadelt.

Sündmust väisasid tuntud staarid, Goldtime’i pikaaegsed partnerid ja töötajad. Voolas šampanja ning külalistel jagus muljeid hiliste öötundideni.