See uuendus annab tartlastele võimaluse hilisõhtul pealinna jõuda ning võimaldab ka külalistel pärast viimaste kultuurisündmuste lõppu mugavalt tagasi Tallinnasse sõita.

Lux Expressi Eesti ärijuhi Ingmar Roosi sõnul avab uus väljumisaeg avab uued võimalused Tartu ja Tallinna vahelise liikluse jaoks. „Eriliselt oluline on see Euroopa kultuuripealinn Tartu 2024 raames, kus kultuuriürituste kirev valik pakub külastajatele võimalust nautida linna rikkalikku kultuuriprogrammi ning hilisõhtust tagasisõitu ilma muretsemata.“

Lisaks Tartu bussijaamale peatub buss Tartu linnas veel otse Tartu Kaubamaja kõrval asuvas linnaliini bussipeatuses KESKLINN VI kell 22.02. Sõitjate kiirema ja sujuvama teenindamise huvides peatub buss peatuses Kesklinn VI ainult siis, kui pilet on sellest peatusest sisenemiseks eelmüügist ette ära ostetud.

Kell 22.05 võtab buss peale ka reisijaid Tähtvere linnaosast peatusest Tartu Näitused. Reisil tehakse veel peatus Jõgevamaal Puhu ristis ning Tallinna saabudes peatub buss peatustes Mõigu, Tallinna lennujaam ja Tallinna bussijaam. Liini teenindab kõigi mugavustega Lux Lounge buss.

Uus väljumisaeg Tartust Tallinnasse kell 22.00 pakub reisijatele suuremat paindlikkust ning võimalust nautida täielikult kultuurist tulvil päevi Tartus.

Jaga
Kommentaarid