Kilgase lugu „Headstrong“ võtab fookusesse selle, et need, kellelt on jõuga ära võetud hääl, keda on sunnitud vaikima, nende hääl kajaks nagu sada meest kaugustesse. „Me kõik oleme võimsad ja väekad ning saame vabaneda halvast, kui ainult tahame. Nii nagu loos on öeldud: me oleme „põikpäised“ ehk „headstrong“,“ ütleb muusik.

Loo jaoks tegi ta koostööd Curaçaol sündinud muusikaprodutsendi Clifford Goiloga, kellega oli rõõm koos muusikat luua tänu mõlemapoolsele usaldusele ning armastusele trummi ja bassi muusikastiili vastu. Goilol on sügavad juured Eesti muusikamaastikul - ta on teinud varem koostööd nii NOËPi, Liis Lemsalu kui ka Daniel Leviga.

„„Headstrong“ on võimas kõrvauss, mis annab jõudu, inspiratsiooni ja lootust, mida me kõik praegusel ebakindlal ajal enda ellu vajame ning mis julgustab kartmatust ning võitlust eneseusu ja õnne eest,“ räägib Ellen Kilgas oma loost.

Lugu on enim kuulatud UK-s, Soomes, Saksamaal, Eestis, Tšehhis, Ameerika Ühendriikides, Prantsusmaal, Jaapanis, Austraalias jpt.