Merimelli võib nimetada techno esileediks Eestis. Teda märgati esmakordselt, kui ta võitis kohaliku DJ-võistluse nüüd juba 15 aastat tagasi, millele järgnes palju esinemisi nii koduväljakul kui ka välismaal. Reisimise kõrvalt hakkas ta ka oma originaal muusikat produtseerima ja andis seda välja plaadifirmade alt nagu Desolat, Unknown to the Unknown, Ismus, Killekill ja hiljuti ka Moments in Time. Hetkel tegeleb ta oma ürituste sarja nimega ’’Machine Nation’’ arendamisega ning produtseerib igapäevaselt uut muusikat. Samamoodi nagu tema produtseeritud lood, on Merimelli DJ-setid täis energiat ja tumedat kõla.

Kultuuripealinna avamise soojenduspeol kütab publiku üles Merimell.

Lana Dushe alustas oma muusikalist karjääri ning sündmuste korraldamist viis aastat tagasi. Ta armastab erinevaid žanre house’ist tumeda technoni. Lana on tuntud oma dünaamiliste ja energiliste techno settide poolest, mis hoiavad tempo tavaliselt 130 BPM peal.

Lana Dushe

Victoria (Måneskin) olemus lausa kiirgab elujanu, vabadust ja kirge muusika vastu. Uisutamine, rokiriffide bassil mängimine ning pidutsemise nautimine on olnud tema meelistegevusteks juba noorest east peale. Muusika oli vabanduseks, et koolist poppi teha ning nii oli ta mitme bändi liige juba varakult. Victoria mässumeelsus ei vedanud teda alt ning tänaseks on ta ulakused teinud temast professionaalse täiskohaga muusiku.

Kui elavas esituses kuuleb Victoriat maailmakuulsas rokkbändis tummiseid bassiriffe mängimas, siis Milaano ja Berliini techno-maailmad äratasid temas armastuse klubimuusika vastu. Teda on tugevalt mõjutanud 90ndate techno ja funk, mida ta nauditavalt varajaste 2000ndate muusikaga segab - kõik see kokku pakub mõnusalt hüper-energilise klubikogemuse.