Joe Biden

„Jill [Biden] ja mina ühineme miljonite inimestega üle maailma, et palvetada teie täieliku paranemise eest, printsess Kate.“

Boris Johnson

„Soovin Walesi printsess Catherine’ile jõudu ning saadan talle ja tema perele häid soove, et paranemine oleks täielik ja kiire,“ kirjutas endine Suurbritannia peaminister.

James Middleton

„Aastate jooksul oleme koos palju katsumusi ületanud. Ületame perekonnana ka selle,“ teatas printsessi vend Instagramis.

Emmanuel Macron

„Teie kõrgeausus, sellel teile praegu keerulisel ajal soovime Brigitte [Macron] ja mina teile täielikku paranemist. Teie tugevus ja vastupidavus inspireerib meid kõiki.“

Catherine Zeta-Jones

„Sinu tugevus ja graatsia on vankumatud – oled minu mõtetes,“ kirjutas näitlejatar printsess Kate’i haiguse kohta tehtud ametliku avalduse all.

Halsey

Lauljatar Halsey nentis instagrami story’s, et hoolimata sellest, et Kate on avaliku elu tegelane, on tal sellisel raskel ajal nagu praegu õigus privaatsusele. „Jumala eest, see pole kellegi asi, kui inimesel on vaja mõneks nädalaks või kuuks privaatsust.“

Kuvatõmmis Halsey story'st

Olivia Munn

„Täname, et näitasite, mis tunne on hiilgavalt ja sihikindlalt enda ning oma pere eest võidelda. Soovin teile kõike paremat,“ kommenteeris näitleja Instagramis.

Billie Jean King

Ka kunagine maailma esitennisist saatis platvormi X kaudu printsessile armastust ja tuge ning soovis jõudsat paranemist.