Saatejuhi küsimus, kas Täär sooviks ka päriselus, mitte ainult näitlejana, riigikokku pürgida, lõi ta esmalt pahviks. Pärast väikest mõttepausi sõnas Täär, et tegelikult ei ole poliitikuks olemine üldse nii lihtne, nagu see paistab.

„Tõesti, seda võiks ju küsida iga kodaniku käest, et kas te tahaksite riigikokku minna. Ma arvan, et suurem osa vastaks eitavalt, sest see [on] positsioon, kus vaadatakse teisi kõrvalt ja öeldakse, et see on ju nalja tegemine, see on ju häbi, mis te seal teete. Aga ise sellesse positsiooni ei taha keegi astuda. No kuulge, selle raha eest sellist peksu [saada]...“ mõtiskles Täär.

„Ma ei ole mõelnud selle peale - mul sellist ambitsiooni otseselt ei ole, et ma riigikokku saada tahaksin, aga ma olen olen poliithuviline pidevalt küll,“ tunnistas näitleja, et ta on millegipärast hoidnud poliitikal kogu aeg silma peal. Ta lisas, et on päri väitega, et „kui sina ei tegele poliitikaga, siis tegeleb poliitika sinuga“. „Ma arvan, et selles on väga terav sisu sees olemas.“

Veikko Täär lööb praegu kaasa ka värskes poliitkomöödias „Pidu riigikogus“ koos Lauri Kingi ja Silver Kaljulaga, mille etendused toimuvad kuni 4. maini üle Eesti. „Õnne 13s“ kehastab Täär aga Morna linnapead Raivo Tiiki.