Teise osa alguses peavad tuntud suunamudija ja mänedžer rinda pistma lae maha võtmisega. Kui Kristina alustas ülesande täitmisega väga ettevaatlikult ja ohutusnõudeid järgides, siis Marjen unustas ära, et ehitusel peab mõtlema ka sellele, et teistele midagi pähe ei kukuks. Nimelt hakkas ta lage eemaldama kohe poole toa kaupa, mis seadis ohtu nii võttemeeskonna, Kristina kui ka alumiste naabrite närvid. „Ma unustasin ära, et naabrid on. Palun vabandust, naabrid, kui te seda saadet näete,“ teatab Marjen hilisemas intervjuus.

Kristina nägi olukorda läbi huumoriprisma ning tõdes, et kui ta oleks mõne paneeliga pihta saanud, siis oleks „äkki mõistus pähe tulnud“. Siiski tundis ta kaasa naabritele, kes Marjeni agarast tegutsemisest põhjustatud lärmi pidid ära kannatama, sest ka Kristina ise pidavat olema selline majakaaslane, kes armastab rahu ja vaikust.

Sellega naiste pöörane ehituspäev ei lõppenud, sest lammutamist jagunes pea igasse tuppa. Marjen haaras isegi kuvalda ning ei andnud armu koridoris olevatele kappidele. Kristinast sai aga vana parketi õudusunenägu.

Saate teises pooles otsustas Kristina vahetada tunked tavariiete vastu ning läks naabritega tutvuma.

Saatesari „Teeme koos“ on nähtav Delfi kogupaketi tellijatele.