Kusto surnukeha leiti Moskva idaosas asuvast hostelist. Kohe saadeti sündmuskohale ka politsei, kuid mehe vigastused andsid mõista, et ta on ise endalt elu võtnud. "Toa seinal, kus surnukeha asus, oli jäetud kiri "Ma elan niikuinii!"," ütles väljaande Komsomolskaja Pravda allikas.

Nüüd uurib politsei Kusto surma asjaolusid ja küsitleb tema sugulasi, tuttavaid ja hosteli töötajaid. Selgeltnägija ei olevat tekitanud hosteli administraatori seas hirme, kui ta sinna saabus. Mees elas mitu päeva toas, mille onupoeg talle Moskvas olemise ajaks broneeris. Kogu selle aja käitus Kusto täiesti normaalselt, kuid alles tema viimasel hommikul olid töötajad mures, sest Kusto toast hakkasid kostuma valjud helid ning administraator kartis sinna siseneda.

Mehel oli palju kliente Venemaa popstaaride ja poliitikute seas. Selgeltnägija sõbrad kinnitasid, et vaatamata oma reklaamile ja edule kurtis Kusto mõnikord üksindust ja rahapuudust.

Kuid tema surm tuli Komsomolskaja Pravdaga rääkinud allikatele üllatusena, sest viimastel päevadel ei märganud lähedased sugulase käitumises midagi kahtlast.

Dardo osales kuus aastat tagasi ka TV3 omasaates "Appi tõttab selgeltnägija", kus soovis tema abi saada Kati Saara Vatmann.