1. Mees, invaliid, autojuht, paljude vigadega, aga ei tõmba ringi, soovib tutvuda kõiges vabameelse, mitte liiga korraliku, väiksemat kasvu saledama tüdrukuga vanuses 40-50.

2. 50+ tumedam ja karvasem tervislike eluviisidega, täiskarsklane, tasakaalukas, huumorimeelne, vaba, mehelik mees Tallinnast soovib tutvuda neljakümnendates kena naiseliku naisega, keda tõsiselt armastada.

3. Kõrgharidusega mees tutvub 40+ saleda naisega, kes on huvitatud maaelust Võrumaal.

4. Olen 57aastane lesk Mulgimaalt, elan oma talumajas, jõe ja järve lähedal. Ootan mõistlikku naisterahvast, mitte orja. Loomi ei pea.

5. Kõrgharidusega materiaalselt kindlustatud maja ja autot omav, välismaal elutöö teinud vaba mees, otsib saledat ja naiselikku naist vanuses 62-67a. Tallinnast või lähiümbrusest, kes ei ole lasknud oma lastel end ära kasutada ja hindab ausust ning turvalist elu.

6. 54aastane tumedam ja karvasem tavaline vaba eesti mees Tallinnast, tervislike eluviisidega, ei seikle, soovib tõsiselt tutvuda endast noorema natuke saledama naisega, keda tõsiselt armastada.

7. 45aastane tagasihoidlik mees soovib tutvuda.

8. Tere, mu kallis! Saadan Sulle sõnumi sombusel sügisööl raadiot kuulates ning kaubaauto rooli keerates. Olen 51aastane ja soovin oma ellu saledat naisukest Tallinnast.

9. Tallinna mees kohtuks vahel saleda neiuga.

10. Mees, elan ja töötan maal. Vajan enda kõrvale naist, lastele on ka ruumi.

11. Tutvun heasüdamliku, lihtsa, rahuliku, maal elava naisega. Oskan kõiki maatöid. Olen Pärnumaalt 54aastane mees. Hea oleks olla toas soojas.

12. Soovin tutvuda Tallinnast või selle lähedalt 35-50aastase naisega, et vahel koos aega veeta. Olen nõus kulud katma. Paksud ja närvilised — EI!

13. Mees, loll, laisk, lohakas ja ravimatu. Tutvuks 35-40aastase tulehargiga, kes näägutaks mu kallal ja keda oleks hea kaissu võtta.

14. 51aastane roolikeeraja Eesti piires tutvuks saleda naisega soov. Lasnamäelt. Võib olla venelanna ja rockist pidada.

15. Olen 36aastane noormees ja otsin naist omale, sellist täitsa tavalist lihtsat, keda tõesti tõsiselt hoida ja armastada, kellega oleks hea koos elada ja olla. Ei loe ei välimus ega kaal ega pikkus, sisemine ilu loeb küll, aga vana emmet küll endale ei otsi. Mida noorem seda parem aga noh.

16. Viljandimaa mees otsib eluseltsilist, kes tunneb ennast üksikuna ja nii enam edasi olla ei taha. Ise olen lihtne maamees, ilu ega rikkust ei ole.

17. 68aastane vaba mees soovib tutvuda sobivas vanuses vaba naisega. Ei suitseta ja praktiliselt ei joo.

18. Mees ootab oma ellu kedagi endataolist lihtsat ja tavalist naisukest. Elan Mulgimaal ja olen täiesti tavaline vanaisa. Ilus ja rikas ma kahjuks ei ole.

19. Poolkarske kergelt paheline härrasmees otsib sobivas vanuses sõbrannat.

20. 54aastane heasüdamlik ja kergesti mõjutatav mees Pärnumaalt tutvub samavanuse või natukene vanema vormika naisega, kes sooviks maal elada.

Allikas: Nelli Teataja