Vastab Amori nõustaja:

Oled kirjutanud, et suhtled oma poisiga neli kuud ning poiss on avaldanud soovi, et Sa sellest oma parimale sõbrale ei räägiks. Lisaks loen Su kirjast, et raskendatud on teie suhtlemine FB kaudu kuna tema õde hoiab sellel silma peal. Nagu aru saan, on muude kanalite kaudu suhtlus teie jaoks keeruline.
Lugesin Sinu kirja ning jääb mulje, et raske tunne võib Sinu hinges olla põhjusel, et suhtlemine Facebookis on raskem kui seniselt ning et poiss soovitab teie suhet saladuses hoida (sinu sõbra eest). Mõistan, et kui tunned poisi vastu meeldivaid tundeid, võivad taolised takistused parajat peavalu tekitada. Loodan siiski, et need ei ole ületamatud ja just omavahel koos arutades leiate neile head lahendused.
Sinu kirjast ei selgu kas ka näost-näkku poisiga kohtute või kas vahel ka telefoni teel suhtlete. Juhul kui see võimalus tekib, tasub ilmselt poisi käest tema seisukohtade põhjust küsida, et paremini mõista - miks tema jaoks on oluline, et suhe oleks sinu parima sõbra eest saladuses. Samamoodi võib selgust ja kergendust tuua, kui leiad võimaluse rääkida ka oma ebamugavast tundest seoses suhte ja tunnete varjamisega. Loodan väga, et sellisteks vestlusteks võimaluse leiate.
Tundub, et segadust on tekitanud ka see, et senise suhtluskanali vahendusel püüate Hangoutsi kasutada. Mainid, et poisi õde jälgib tema FB suhtlusi vältimaks ropendamisi. Loodan, et suhtluste jälgimine ei ole pahatahtlik vaid õde soovib sellega siiski head. Loodan, et selline suhtluse jälgimine on sobilik ka Sinu poisile? Et selle tagamaade kohta on vähe infot, on keerukas midagi rohkemat arvata. Seega loodan väga, et leiutate koos poisiga sobiva kanali, mis töötab kenasti ning on teile mõlemale sobilik, et omavahel vestelda.