Vastab Amori nõustaja:

Uurid, mida peaks tegema, kui inimene arvas, et tal on kellegagi suhe, aga tegelikult nii ei olnud. Tundub, et oled ise praegu selles olukorras, kus oled aru saanud, et teine inimene ei arvanud, et teil oli käimissuhe.

Kuidas selline olukord üldse tekib? Tavaliselt arenevad tüdrukud sotsiaalses mõttes kiiremini ja jõuavad nooremas eas sinna, kus tahavad suhet poisiga ja peavad seda üheks tähtsaimaks asjaks üldse. Sama vanad poisid ei pruugi veel üldse käimissuhet tahta - nad küll teavad, et see on olemas ja kuulevad-näevad teiste pealt, kuidas käimine välja näeb, aga sisimas ei pruugi nad selleks veel valmis olla. Inimene on suhteks valmis siis, kui ta suudab juba natukene endast kaugemale mõelda ning veidi enam aru saada, mida teine inimene tunneb, mõtleb ja tahab.

Inimesed on erinevad ka selles osas, millal tuntakse end kellegagi suhtes olevaks - mõni näiteks peab end juba paari päeva tutvuse põhjal paariks, teisel läheb aega paar nädalat ja kolmandal paar kuud - kõik on erinevad. Kui teil juhtus nii, et mingis etapis tundsite mõlemad, et te teineteisele meeldisite ja Sina arvasid juba peale paari päeva, et teil on käimissuhe, aga poiss sellel hetkel seda veel ei tundnud, võiski tekkida see olukord, kus oled.

Mida siis edasi teha? Kindlasti ei ole tore olla selles kohas, kus tunnetad, et Sinu suhe ei olegi päris. Anna asjadele veidi aega settimiseks ja proovi ennast ja seda olukorda kõrvalt vaadata. Kas ehk reageerisid ise mõnes kohas üle? Kas ehk järeldasid midagi liiga vara?
Kui end ja oma käitumist analüüsinud oled, siis mõtle, mida Sa sellest kõigest õppisid? Oled täpselt nii vana, et üha enam hakkab tekkima inimesi, kellega Sa tahaksid olla suhtes - kuid selleks, et suhet luua, on vaja oskusi. Praegu oled saanud väga hea kogemuse, oluline on see meelde jätta ja sellest õppida.

Kindlasti pead läbi mõtlema ka selle, kas tahad selle inimesega edasi sõber olla? Kui olite enne seda head sõbrad, kui arvasid, et te käite, siis oleks vist mõistlik temaga sõber edasi olla. Kui teie suhtlus on olnud hästi lühike, siis mõtle, kas tahad temaga edasi suhelda. Pea meeles, et otsustad ise, kellega suhted ja kellega mitte - kui tunned, et mõne inimese juures Sind miski väga häirib, siis ei pea inimesega edasi suhtlema.