JÄÄR

Oled vallaline: Kohtingutel käimine on sel aastal sinu jaoks eriti lõbus! Sinu ümber tiirleb palju vastassoost inimesi ja 11. oktoobril su süda avaneb ja oled suhteks valmis!

Oled suhtes: Sel aastal tasub suhe luubi alla võtta ja kirjutada üles plussid ja miinused. Kui sa pole õnnelik, võta midagi ette. Kui aga oled, siis 2017. olete oma armsamaga lähedasemad kui kunagi varem.

SÕNN

Oled vallaline: Viimased kaks aastat oled üritanud end leida ja aru saada, mida sa elult tahad. 2017. aastal paned sa kõik õpitu kasutusse. Kõik, keda sa kohtad, peavad läbima kadalipu, enne kui sa nad oma südamesse lased.

Oled suhtes: Kas su suhe paneb sind särama või veab sind alla? Pööra tähelepanu probleemidele 4. märtsist-15. aprillini, muidu võivad need endaga tõelise kaose kaasa tuua. Eesolev tee võib olla raske, kuid sa oled tugev. Jäta see meelde.

KAKSIKUD

Oled vallaline: Sa ei taha kelleltki mingit jama ega südamevalu. Oled suurepärane ja enesekindel ning sa väärid ainult parimat. Kui sa kellegisse armud, on see inimene väga küps, vastutustundlik ja täpselt selline, keda tahaksid oma vanematele tutvustada. Ta jumaldab sind.

Oled suhtes: Kõik on päikseline ja lahkuminek sind ja sinu kallimat sel aastal ei ohusta. Tuleval aastal avastad oma partnerit uutest külgedest, naudi seda seiklust!

VÄHK

Oled vallaline: Kui sa tahad suhtes olla, võib see 2017. aastal väga suure tõenäosusega ka juhtuda! Eriti novembris. Ole ettevaatlik ja väldi energiavampiire. Võta aega ja õpi inimest enne suhtesse astumist tundma. Väärid kallimat, kes inspireerib sind!

Oled suhtes: Hinga sügavalt sisse, sest 2017. tõotab tulla ääretult maagiline! Kui te pole teineteisele veel armastust avaldanud, pole see enam kaugel!

LÕVI

Oled vallaline: 2017. aastal võtad armastust tõsiselt. Ehk ütled oma parimale sõbrale lõpuks, mida tema vastu päriselt tunned? Igatahes, kõik mida tuleval aastal soovid, sa saad.

Oled suhtes: Kui oled olnud ebakindlas suhtes, muutub kõik paremuse poole ja kindlamaks. Võimalik, et plaanid minna välismaale õppima või töötama ning see võib sinu ja su kallima suhted vussi ajada.

NEITSI

Oled vallaline: Oled üksindusest väsinud ja hakkad meelt heitma. Ära lase end sellel häirida, sa oled imeline ja see tunne on ainult ajutine. Elu võib su teele visata suveromansi, mis õitseb oktoobriks kindlaks suhteks.

Oled suhtes: Septembris ja oktoobris tunned, et hõljud oma kaaslasega pilvedes. Kui sa tunned, et sul on oma kaaslase usaldamisega probleeme, astu samm tagasi ja vaata oma suhet kriitilise pilguga. Kas su kallim tõesti käitub kahtlaselt või on tegemist sinu ebakindlusega?

KAALUD

Oled vallaline: Kui suhtes olemine on sinu jaoks oluline, siis 2017. aasta seda kahjuks ei soosi. Iga kord, kui kellegagi toredalt aega veedad, juhtub midagi, mis teie suhte otsemaid lõpetab. Sinu õnn pöördub 15. aprillil.

Oled suhtes: Sa oled kohtunud kellegagi, kes on imeline. Võib-olla on ta isegi sinu elu armastus. Ole ettevaatlik 4. märtsist - 15. aprillini, su partner võib sulle närvidele käia või mõttetuid tülisid üles kiskuda. Ole aga rahulik, sest need probleemid lahenevad iseenesest.

SKORPION

Oled vallaline: Sinu energia läheb 2017. suures osas projektide peale. Sa töötad oma unistuste nimel ja kohtinguteks aega polegi. Kui sa aga paned kellelegi silma peale, siis tõenäoliselt on see inimene, keda sa viimased päevad pea iga päev näinud oled.

Oled suhtes: Oktoobris lahkud oma mugavustsoonist ja teed midagi enneolematut. Sinu kallim toetab sind igal su sammul. Kui ta seda ei tee, siis pole sul teda oma ellu vaja.

AMBUR

Oled vallaline: Oled oma sõpradega väga lähedane ja nendega hängides pole vallalise elu üldse mitte igav. See aga muutub veebruari alguses, kui sul tekivad kellegi vastu tunded. Oled segaduses, kuid kõik laheneb mai lõpuks!

Oled suhtes: Su sõbrad mängivad tuleval aastal su elus olulist rolli. Kui su kallim saab pahaseks, et tahad oma sõpradega aega veeta, seisa enda eest!

KALJUKITS

Oled vallaline: 2017. aasta on sinu jaoks nii kiire, et sul pole suhete peale mõtlemiseks aega. Tegutsed mitmel rindel ja see on kellelegi silma jäänud. See on sinu teha, kas teie tunded on ka vastastikused.

Oled suhtes: Tuleval aastal poleks sul mitte mingit probleemi üksinda olla, kuid mis võiks olla toredam, kui kallim, kes sulle igal su sammul kaasa elab? Terve aasta ei saa su kallim üle ega ümber sellest, kui õnnelik ta on, et sa ta elus oled. Naudi seda!

VEEVALAJA

Oled vallaline: Oled terve oma elu kinni olnud ühes inimeses? Tuleval aastal on aeg edasi liikuda. Tähed ütlevad, et võimalik on suhe inimesega, kes pole sinuga samast kohast pärit!

Oled suhtes: Tuleval aastal oled ääretult seiklushimuline. Planeeri oma kallimaga reise, võtke ette pisikesi väljasõite ja nautige teineteise seltskonda.

KALAD

Oled vallaline: Mitte kauaks! Keegi eriline juhtub su teele õige pea. Ja ole valmis, sel inimesel on plaan ka edaspidi su ellu jääda!

Oled suhtes: Inimesed vaatavad sind ja sinu kallimat ja kadestavad teie lahedat suhet. Iga päev on teie jaoks nagu valentinipäev. 2017. on õige aeg tõsisemate plaanide tegemiseks. Peate vaid välja mõtlema, mida te elult ja teineteiselt tahate.