1. Suitsetajatel on erutumine raskem kui mittesuitsetajatel

Uuringud näitavad, et isegi harva suitsetavatel naistel ja meestel on nõrgem genitaalne refleks. Teine uuring näitab, et meessuitsetajatel, kes oma pahe on maha jätnud, on suuremad ja pikemad erektsioonid.

2. Suure tõenäosusega ei testi su arst sul kõiki suguhaigusi

Kui sa lähed arsti juurde ja ütled, et "testige mul kõiki suguhaiguseid", siis arvatavasti ei testi su arst sul süüfilist, herpest või HP-viirust, kui sul just nende sümptomeid ei ole. Alati tuleb minna arsti juurde, kui oled olnud kaitsmata vahekorras või sul oli uus partner ning tuleb ette lugeda kõik suguhaigused, milles end testida soovid, sest muidu võib mõni kahe silma vahele jääda.

3. Seks on hea ka kaine peaga

Mitte ainult pärast nelja gin-tooniku kokteili.

4. See on hea sinu tervisele

Uuringud näitavad, et seks mõjub hästi immuunsüsteemile ning inimestele, kellel on madal vererõhk, stress või migreenihood.

5. Seksides põletad 3-4 kalorit minutis

6. Kõik teesklevad orgasmi

Uuring näitab, et ka pea 30% meestest teeskleb orgasmi saamist. See pole vaid naiste pärusmaa...

7. Paljud inimesed lõpetavad kondoomide kasutamise enne teineteisega suguhaigustest rääkimist

Ära tee seda

8. Meestel, kes saavad palju orgasme, on väiksem tõenäosus haigestuda eesnäärmevähki

Uuringud näitasid, et mehed, kes tulevad 21 ja rohkem kordi kuus on väikem tõenäosus haigestuda eesnäärmevähki kui meestel, kes saavad orgasmi vaid 4 kuni 7 korda kuus.

9. Peaaegu iga heteroseksuaalne paar tahab, et eelmäng kestaks kauem

152 heteropaarilt ehk nii meestelt kui ka naistelt uuriti, kui kaua peaks nende arvates eelmäng kestma. Vastuseks saadi keskmiselt 18-19 minutit. Naiste arvates kestab keskmine eelmäng oma parteriga 11 minutit, meeste arvates 13 minutit.