1. Soe süda ja tunded

Mehe jaoks on väga tähtis, et naine oleks toetav. Meestele meeldivad naised, kelle peale nad saavad kindlad olla. Näiteks, kui mees kaotab töö ja tal pole võimalik igal pool rahaga laiutada ja tal pole enam tähtis ametinimetus, siis õige ja päriselt armastav naine jääb tema kõrvale.

Loomulikult soovib mees naisele näidata, et ta on võimeline pere eest hoolitsema. Mõnikord juhtub elus aga nii, et üksteist on vaja toetada tavapärasest rohkem. Kui mees tabab ära, et ta on leidnud endale naise, kellega koos on elu justkui ühine seiklus, siis selle naisega ta ka jääb. Ühine seiklus ei pruugi tähendada lõputuid pidusid ja elu Ameerika mägedel. See tähendab hoopis, et koos ületatakse raskused ja koos nauditakse õnnelikke hetki.

2. Üksteise mõistmine

Võid arvata, et mees armub sinusse, kui jätad endast paha tüdruku mulje. Tegelikult meeldib mehele aga naine, kes on haritud, tore, hooliv, nutikas ja hea. Just nimelt hea. See tähendab, et ta kuulab meest. Mõistab tema muresid ja on alati toeks. Loomulikult kuulab ka mees oma naist ja on talle toeks. Seetõttu ongi kõigu olulisem üksteisest arusaamine. Kõigil on aeg-ajalt halbu päevi. Sellisel juhul ei elata oma halba tuju kaaslase peale välja, vaid hoopis otsitakse tuge. Ja kaaslane on toeks ka rasketel hetkedel, mitte ainult siis, kui on lõbus ja pidu.

3. Naise vastupandamatud puudused

Jah, see on nii. Mitte keegi meist pole täiuslik. Aga kes tahakski ilmeksimatut inimest enda kõrvale? Eksimine on inimlik ja nii oleks endal kogu aeg piinlik. Tegelikult ei nähta nii-öelda vigades üldse vigu. Võime öelda, et puudused on need, mis teevad meid isikupäraseks ja selleks, kes me oleme. Kui teeksime absoluutselt kõike õigesti, oleksime kõik ühesugused. Tegelikult meeldivad mehele need "puudused" ja need on olulised. Me kõik oleme unikaalsed.

Allikas: yourtango.com