Esiteks, kuidas mõista, et kutt on sinusse armumas? Siin on mõned märgid.

1. Ta käitub sinu juuresolekul super veidralt ja närviliselt

Mehed lihtsalt ei oska sageli oma emotsioonidega toime tulla ega tea, kuidas olla rahulikud tüdrukute juures, kes neile päriselt meeldivad. Selle asemel, et olla lihtsalt abivalmid, lõbusad ja proovida sind endale võita, võib ta käituda hoopis vastupidiselt. Ta võib muutuda vaikseks, rääkida sinuga hoopis vähem kui oma sõpradega ja käituda kuidagi veidralt.

2. Ta kohtleb sind hästi

See on üks oluline märk, millest sa ei tohiks mööda vaadata. Kui mees teeb asju, mis viitavad selgelt, et ta sind armastab — vaatab sind kogu aeg, proovib sind naerma ajada, aitab sind igal võimalusel — siis nii see ka on.

Siiski: kui mees käitub samamoodi ka kõigi teiste inimestega, ei pruugi see näidata armastust sinu vastu, aga kui ta kohtleb sind selgelt paremini kui kõiki teisi tüdrukuid, on see väga tugev märk.

3. Ta on Sinu nimel kõigeks valmis

Oluline märk sellest, et ta sind armastab, on see, kui ta on sinu nimel valmis kõike tegema, aga oma sõprade puhul ta samamoodi ei käitu. Kui ta on teiste vastu külm, aga kohtleb sind nagu printsessi, on see väga selge märk sellest, et ta on sinusse armunud.

Pea meeles: väikesed viisakusavaldused ja heateod ei tähenda alati, et ta on sinust huvitatud.

Võid olla omadega totaalselt sees ja loota, et ta tunneb sama, aga nii hakkab su pea sinuga trikke tegema ja võib sind arvama panna, et ta on sinusse armunud, kuigi see päriselt nii pole. Naised kipuvad võimendama ka kõige pisemaid märke ja endale korrutama, et mehed on neisse armunud. On seda ka sinuga juhtunud? Siin on mõned näited:

  • Kutt, kes sulle meeldib, ütles sulle hommikul tere. See on muidugi tore, aga ei tähenda kohe kindlasti, et ta sinusse armunud on.
  • Talle meeldis üks su Facebooki postitusi: jällegi, see on tore, aga tegemist on nii pisikese asjaga, et see kindlasti ei näita, et ta on sinu järele hull.
  • Ta puudutas sind kord, kui te teineteisega rääkisite. Ta võib lihtsalt olla üks neist meestest, kellele meeldibki vestluskaaslast puudutada. See pole kohe kindlasti märk, mis millelegi viitaks.

Nagu need näited tõestavad, ei pruugi üks pisike tegu veel midagi tähendada, aga kui need asjad juhtuvad iga päev, on suurem võimalus, et ta on sinust huvitatud.

Kuidas ta armuma endasse panna?

Oleme sinuga väga ausad — seda on keeruline teha. Reaalsuses ei piisa selleks kolmest maagilisest sammust, mida naisteajakirjad sulle õpetavad. Mõned mehed lihtsalt ei olegi suhteks valmis. Mõni kutt on eelmiselt tüdruksõbralt nii kõvasti haiget saanud, et ta ei tahagi armuda. Ja mõned mehed tahavadki ainult seksi.

Kõige olulisem asi, mida tegema peaksid, on mõistma, kas ta on üldse armumiseks valmis. Kui ta pole elus selles staadiumis, sarnaneb su missioon sellele nagu prooviksid kivi endasse armuma panna: võimatu! Aga kui sul on õnne ja leiad kuti, kes on valmis, veetke lihtsalt palju aega koos, jagage enda huvisid ja kui teie vahel on keemiat, on kõik võimalik.

See pole aga kõik: sa pead hoidma teda pidevalt põnevil ja teie vahel peab olema seksuaalset pinget, et suhe oleks lõbus ja tekitaks teis mõlemas elevust.