1. Olin rase ja mu sõbranna 3aastane küsis minult: "Miks sa oma lapse ära sõid?"

2. Mu tütar tegi hiljuti püksi õnnetuse ja teatas mulle: "Emme, ma jooksin nii kiiresti kui sain vannituppa, aga kaka oli minust kiirem."

3. Kui mu vanim laps oli umbes 3aastane, siis teatas ta päevahoius, et ei saa magada häälte tõttu, mis meie magamistoast kostuvad. Päevahoiu töötajad leidsid selle üsna naljaka olevat. Õhtusöögi ajal küsis minu mees lapselt, et mis hääli ta kuuleb. Laps ütles: "Norskamist."

4. Olime autoga reisimas ja mu tütar teatas, et tema vesi maitseb naljakalt. Küsisin, et kas see on uus pudel ja tütar vastas, et jah on. Ütlesin, et ta ei pea seda jooma, kui ei taha. Umbes 20 minutit hiljem teatas ta tagaistmel: "Ahh, et sellepärast! Siin on kirjas Spring water (Kevad vesi -toim.), aga praegu on ju suvi!

5. Ütlesin oma pojale, et ta võib saada omale õe asemel hoopis veel ühe venna. Ta vastas: "Jumal ei teeks nii, sest ta teab, et te ei taha rohkem selliseid," osutades näpuga oma venna poole.

6. Mu 3aastane teeb sool vahet järgmiselt: "Emmel ei ole peenist, emmel on aju."

7. Kui mu õde vahetas meie vennapoja mähkmeid, siis ütles vennatütar: "Minu issil on ka selline saba."

8. Kuulsin, kuidas väike poiss küsis, et miks jõuluvana ei võiks tema väikest venda päkapiku abiliseks võtta, kuna ta ei abista kodus üldse.

9. Kui ma palun oma 3aastasel tütrel mänguasjad ära koristada, siis ta vastab: "Emme, tee seda parem sina. Ma ei tea kedagi teist, kes nii hästi mänguasju koristaks nagu sina."

10. Meie 3aastane tahtis teada, kas me oleme otsustanud, kas meie 5kuusest lapsest saab poiss või tüdruk.

Allikas: blog.babygizmo.com

Hea lugeja, anna kommentaariumis teada, milliseid pärle sina lapsesuust kuulnud oled!