1. Miks küll? Kas kiirus on tõesti nii oluline, et inimestel pole enam aega banaanigi kaaluda?

2. Sama lugu siin.Lovely sweaty banana.

3. Kartuleid peab ju kindlasti kiletama, sest muidu juhtub nendega midagi kohutavat.Maybe one day mankind will invent a way to get the muddy skin off potatoes.

4. Siin samuti, kuigi tegemist on bataadiga.

5. Pakendil on niigi kirjas, et enne söömist on vaja toode ära pesta.

6. On arusaadav, et hunnik apelsine pannakse võrku, aga kas vajalik on pakendada ka iga melon eraldi?A mesh bag. For a single melon. A SINGLE MELON.

7. Uus tase? Neli kartulit pakendis.

8. Sama teema nagu banaanidega.They're still stacked on top of each other. This isn't going to stop them getting bruised...

9. Siin on pakendatud üks kartul isegi veel suuremasse pakendisse ja keegi on töötanud ka tootedisaini kallal.IT'S ONE POTATO WE KNOW THAT IS ONE PORTION FFS.

10. Sest ühest kiletamisest ei piisanud. Topelt ei kärise.Chicken breasts individually wrapped in plastic, then placed in a plastic tray and covered in more plastic. Plastic.

11. Foto räägib enda eest.I mean you want your swede to look pretty before you chop it up and chuck it in a stew, don't you?

12. Ei tea, kas plastkarp ja kilepakend hoiavad kookost kuidagimoodi paremini? Äkki muidu läheb halvaks.

13. Õnneks need kookosed on turvaliselt ja keegi ei saa neile liiga teha.

14. Kui sibulad jäävad kiletamata, siis juhtub nendega mida hirmsat.

15. Ajad on kiired ja pestud õunu müüakse kiletatult. Samas ei tea, kas õuna pesemine võtaks rohkem aega, kui kile eemaldamine?

16. Osta klementiine nagu pudingit.


Allikas/fotod: buzzfeed.com