Iga kategooria tantsijad peavad kehastuma üheks taevakehaks, millest tuleb lähtuda nii oma kostüümi kui etteaste puhul. Kohtunikud hindavad nii tantsijate loomingulisust, fantaasiat, kostüümi, musikaalsust kui ka tehnilisi oskusi. Sel aastal on žüriis Javier Ninja ja Archie Burnett ning õhtujuhiks Dashaun Wesley. 22. oktoobri eelvoorudes otsustavad kohtunikud kohe, kas võistleja pääses edasi või mitte. Iga kategooria (v.a Hands Performance) kaks parimat astuvad võistlustulle järgmisel päeval 23.oktoobril JJ-Street Baltic Session finaalsündmusel Nordea Kontserdimaja laval.

Kuidas seonduvad tantsukategooriad taevakehadega?

New Way kategooria planeediks on Veenus. Kuna Veenus on aegade algusest peale olnud planeet, mis esindab maailma naispoolt, siis on talle iseloomulik kõik, mis on graatsiline ja ilus. Veenuse sisetemperatuur on 462 kraadi, mis teeb temast Päikesesüsteemi kõige kuumema planeedi. Tantsijad, kes esindab New Way’d säravad eredamalt kui keegi teine!

Old Way kategooria märgiks on Maa, Päikesesüsteemis ainuke teadaolev planeet, kus on elu sellisel kujul nagu meie seda teame. Tantsijad, kes esindavad Old Way’d, säilitavad rahu ning jäävad alati kahe jalaga maa peale!

Runway kategooriat esindav Kuu on ainus Maa looduslik kaaslane. Ta on särav ja maagiline, mis tähendab, et kostüümid Runway kategoorias on õhtu glamuurseimad.

Vogue Fem kategooria Saturn on oma nime saanud viljakusejumal Saturnuse järgi. Planeedil võib puhuda tuul kiirusega kuni 1800 kilomeetrit tunnis, mis tähendab, et tantsijad Vogue Fem’i kategoorias on kiired ja tugevad.

Kids Performance Täht esindab kõiki Päikesesüsteemi säravaid tähti. Kids Performance’i tantsijad on eredad ja armsad ning sädelus nende ümber ei kao hetkekski.

Hands Performance Neptuun on kõige kaugem planeet Päikesest, ühtlasi kõige tihedam ja külmem planeet, mis tähendab, et tema mass on Maa omast 17 korda suurem ning temperatuur on -218 kraadi.

Hands Performance’i tantsijad tõmbavad kätte sinised kindad - Päike ja Waacking on üks. Kõik planeedid tiirlevad ümber Päikese, sest just tema on suurim energiaallikas. Waackingu tantsijad pimestavad laval nii kohtunikke kui publikut.