Jäär

Kui oled vallaline: Oled eesmärgikindel! Kui sul on keegi, kes sulle meeldib, siis on lootust, et meeldimisest võib areneda suhe. Õnneseen - suudad oma silmarõõmule endast väga enesekindla mulje jätta. Kellest peaksid eemale hoidma? Inimestest, kes ei suuda sinuga sammu pidada.

Kui oled suhtes: 2016. on 100% Sinu aasta! Oled iseseisev ja sa ei vaja kedagi. Kui oled leidnud enda jaoks erilise inimese, siis võid endaga ülimalt rahul olla.

Tähemärgid, kellega sobid: Ambur, Lõvi, Kaksikud, Kaalud, Veevalaja

Tähemärgid, kellega ei sobi: Neitsi, Skorpion

Sõnn

Kui oled vallaline: Vajad järjepidevust - sa ei kannata ettearvamatusi. Leia endale keegi, kes peab oma sõna. Kui kohtad kedagi erilist, ära kiirusta, vaid ole ettevaatlik. Sa tahad olla 100% kindel, et tunded on vastastikused.

Kui oled suhtes: Sinu jäärapäisus võib sulle pahandusi põhjustada. Kui arvad, et sul on alati õigus, võib see sinu jaoks väga halvasti lõppeda. Pinguta ja kuula, mis sinu teisel poolel öelda on.

Tähemärgid, kellega sobid: Neitsi, Kaljukits, Kalad, Skorpion, Vähk

Tähemärgid, kellega ei sobi: Ambur, Kaksikud

Kaksikud

Kui oled vallaline: Kui teised jooksevad oma silmarõõmu nähes kokku, oled sina väga jutukas ja enesekindel. 2016. aastal ära lükka erilise inimesega vestluse alustamist edasi. Usalda oma sisetunnet ja peagi võidki end kellegi toreda seltskonnast leida.

Kui oled suhtes: Uus aasta võib esile kutsuda segaseid tundeid. Kas oled endiselt oma suhtest huvitatud või pigem naudiksid vabadust? Pane tähele, kas su kallim endiselt üllatab sind. Kui mitte, siis ta ei pruugi sinu jaoks õige inimene olla.

Tähemärgid, kellega sobid: Kaalud, Veevalaja, Ambur, Jäär, Lõvi

Tähemärgid, kellega ei sobi: Skorpion, Kaljukits

Vähk

Kui oled vallaline: Kui sul tavaliselt läheb kaua aega, et end uute inimestega vabalt tunda, toob aasta 2016 sulle lõpuks enesekindluse. Sinus on olemas kõik vajaminev, et oma silmarõõmule ausalt välja öelda, mida tema vastu tunned.

Kui oled suhtes: Su sisetundel on alati õigus. Kas tunned, et oled leidnud enda hingesugulase? Kui jah, siis nii ongi. Kuid kui tundub, et midagi oleks justkui puudu, siis astu samm tagasi ja hinda oma elus asjad ümber.

Tähemärgid, kellega sobid: Kalad, Skorpion, Neitsi, Kaljukits, Sõnn

Tähemärgid, kellega ei sobi: Ambur, Veevalaja

Lõvi

Kui oled vallaline: Arvad, et inimene, kes sulle hullupööra meeldib ei tea sinu olemasolust midagi? Arva uuesti! Tänu su enesekindlusele jääd oma silmarõõmule kindlasti silma.

Kui oled suhtes: Valmistu selleks, et võidad aasta tüdruksõbra või poiss-sõbra auhinna! Sellele vaatamata tekitab su suhe sinus küsimusi. Kas see kõik on su pingutusi väärt?

Tähemärgid, kellega sobid: Jäär, Ämbur, Veevalaja, Kaksikud, Kaalud

Tähemärgid, kellega ei sobi: Kaljukits, Kalad

Neitsi

Kui oled vallaline: Oled väga valiv, mis puutub inimestesse, kellega aega veedad. Uuel aastal oled oma tegemistega hõivatud, sul on aega keskenduda ainult inimestele (ja silmarõõmudele!), kes on sinu jaoks kõige tähtsamad. Kui keegi eriline peaks su ellu ilmuma, uurid tema kohta välja kõik detailid.

Kui oled suhtes: Kallad oma armsama tähelepanuga üle! Ära unusta vahel ka enda jaoks aega võtta.

Tähemärgid, kellega sobid: Kaljukits, Skorpion, Kalad, Vähk, Sõnn

Tähemärgid, kellega ei sobi: Veevalaja, Jäär

Kaalud

Kui oled vallaline: Atraktiivne inimene võib välja hüpata siis, kui sa seda kõige vähem ootad. 2016. aastal oled enesekindel ja otsustusvõimeline. Kui tunned, et tahad kellelegi midagi südamelt ära rääkida, tee seda!

Kui oled suhtes: 2015 seisnes kompromisside tegemises. 2016. aastal on aeg endale kindlaks jääda ja teha seda, mida sina soovid. Lase oma häälel kõlada!

Tähemärgid, kellega sobid: Veevalaja, Kaksikud, Lõvi, Jäär, Ambur

Tähemärgid, kellega ei sobi: Kalad, Sõnn

Skorpion

Kui oled vallaline: Sul on raskusi inimeste usaldamisega, sest oled inimeste käest varasemalt kõrvetada saanud. See kõik hakkab 2016. aastal muutuma. Sa saad aru, et kõik ei taha alati halba.

Kui oled suhtes: Oled väga tähelepanelik. Kui tajud, et su kallim käitub kahtlaselt, räägi temaga kohe! Kui su sisetunne ütleb, et midagi on valesti, siis nii ka ilmselt on.

Tähemärgid, kellega sobid: Vähk, Kalad, Kaljukits, Neitsi, Sõnn

Tähemärgid, kellega ei sobi: Jäär, Kaksikud

Ambur

Kui oled vallaline: Oled impulsiivne ja ütled välja kõik, mis sulle pähe tuleb. See tekitab palju imelikke momente, kui üritad oma silmarõõmule endast head muljet jätta. Ära muretse, talle meeldib su ausus ning 2016. aasta lõpuks võite juba suhet nautida!

Kui oled suhtes: Uuel aastal iseloomustab sinu suhet kindlus. Usalduses peitub õnne võti. Sa teadvustad, et oled koos kellegi väga imelisega.

Tähemärgid, kellega sobid: Lõvi, Jäär, Veevalaja, Kaksikud, Kaalud

Tähemärgid, kellega ei sobi: Sõnn, Vähk

Kaljukits

Kui oled vallaline: Oled ülimalt julge ning kõik, kelle tähelepanu sa soovid, on sinust vägagi huvitatud.

Kui oled suhtes: 2016. aastal võib suhtes olla madalseis, kuid kuna te olete mõlemad sellesse suhtesse nii palju pingutusi pannud, tulete te sellest välja ja olete tugevamad kui kunagi varem.

Tähemärgid, kellega sobid: Sõnn, Neitsi, Skorpion, Vähk, Kalad

Tähemärgid, kellega ei sobi: Kaksikud, Kaalud

Veevalaja

Kui oled vallaline: Kui varem olid ebakindel, siis 2016. aastal muutub kõik. Oled enesekindel ja oskad end vägagi lüüriliselt väljendada.

Kui oled suhtes: Sul on alati oma teise poolega tugev side olnud. Te lihtsalt loete teineteise mõtteid. Uuel aastal tugevneb see side veelgi, oma mõtetest rääkimine läheb järjest mugavamaks.

Tähemärgid, kellega sobid: Kaksikud, Lõvi, Jäär, Ambur

Tähemärgid, kellega ei sobi: Vähk, Neitsi

Kalad

Kui oled vallaline: Kui oled kedagi juba mõnda aega salaja imetlenud, siis 2016. aastal võib sellest imetlusest midagi palju erilisemat saada. Anna talle märku, et oled temast sisse võetud!

Kui oled suhtes: Oled suurepärane kaaslane, sest su teine pool on alati sulle kõige tähtsam. Astu samm tagasi ja vaata, kas su kallim ka sinu nimel nii palju pingutab.

Tähemärgid, kellega sobid: Skorpion, Vähk, Neitsi, Sõnn, Kaljukits

Tähemärgid, kellega ei sobi: Lõvi, Kaalud

Allikas: Seventeen