Youtube’ist leiab hulganisti videosid, kus inimesed räägivad endi probleemidest ja seeläbi saadud kogemustest, aidates nii teisigi, kes elavad läbi sarnast olukorda. Üks nüüdisaja sagedamini kuuldav mure on seotud näiteks ärevushäiretega, mida mainivad oma videotes väga paljud populaarsed youtuber’id. Kui varem olid noored sageli oma hädades üksi ning lahendust oli vahel keeruline leida, siis tänu sellistele platvormidele tekivad väga lihtsalt kommuunid, kus üksteist toetatakse ja aidatakse. Teadmine, et sa pole oma hädas üksi, vaid selliseid inimesi on veel kümneid tuhandeid, viib ära kergelt tekkiva meeleheite tunde.

Youtube'is otsides on võimalik leida väga erinevaid probleeme lahkavaid videosid. On kasutajaid, kes lausa pikema perioodi vältel hoiavad oma vaatajaid kursis edasiste arengutega. Teemasid on lõputult, alates näos võimust võtvast aknest, lahkuminekuid ja orientatsiooni puudutavatest teemadest kuni tõsiste haigusteni. On hea, et tänapäeval on olemas väljund, kus rääkida ja nii teiste abivajajateni jõuda. Popp videoblogija, kellel sama häda, mis sinul, on ju kindlasti mõjuv ja nii saavad erinevad olulised tervisega seotud asutusedki end läbi nende reklaamida, et kõik ikka vajalikku abi saaksid.

Anna teada, millist abi oled Sina YouTube'ist saanud! Kas Sina ise postitaksid oma kogemuse põhjal nõuandva video? Anna teada kommentaariumis või kirjuta noortehaal@delfi.ee!