Natasha “Tash” Jean-Bart sündis Montrealis, Kanadas aastal 1971. Alustas tantsimisega 4-aastaselt, hakkas seda õppima 8-aastaselt, professionaalina esinema aastast 1984 ja õpetama 18-aastaselt. Pärast aastaid jazz-stiili õpinguid, hakkas ta huvi tundma erinevate tänavatantsu stiilide vastu ja 14-aastaselt otsustas omandada baasteadmised selles valdkonnas.

Ta sai inspiratsiooni ja reisis väliriikidesse, et õppida locking stiili selle valdkonna pioneeridelt Don “Campbellock” Campbellilt ja Greg “Campbellock Jr” Pope’ilt. Samuti on ta aastate jooksul treeninud end mainekate tantsijatega nagu Frank “Sundance” Sams, Kevin “ShockaLock” Porter ja Jimmy “Scoo B Doo” Foster.
Ta on tuuritanud ja õpetanud üle kogu Euroopa, Kanada ja Ameerika. Lisaks eelmainitud nimedele, on Tash saanud nõu ja õpetust ka teistelt teada-tuntud pioneeridelt nagu Luther Brown, Popin Pete, EB Skeeter Rabbit, Soul Train Queen Damita Jo Freeman ja Miss Toni Basil.
Natasha on Montreali esimese generatsiooni tänavatantsija, -õpetaja ja koreograaf. Ta oli esimene, kes lõi vaid locking stiilile pühendatud õppekava Kanadas ja esimene naisliige breikstiili grupeeringus nimega “Flow Rock”. Selle grupiga said nad tunnustust kunstidirektorilt Louis Robitaille’ilt (Ballets Jazz of Montreal) ja olid personaalselt kutsutud tegema 20-minutilist etteastet teatris nimega Theatre De Verdure. Ta kirg tänavatantsu vastu tõi talle olulise rolli Cirque Du Soleil etenduses Lady Madonnana.
Ta asus elama Las Vegasesse veebruaris 2006. aastal. Kuna ta oli esimene Lady Madonna, kujunes see karakter välja tema isiksuse järgi ning Tash hakkas silma jääma just lockingu ja waackingu stiilidega, mis lõpuks kujunesid tema signatuurstiilideks. Lisaks sellele, palgati ta ka tänavatantsu spetsialistina selle etenduse raames. Aastal 2008 ta ise enam seda rolli ei mänginud, kuid aitas kaasa uute inimeste välja koolitamisega.

Nüüd, 45-aastaselt, on Natashale kõrge nõudlus just tema teadmiste ja oskuste pärast. Teda paluti peakohtunikuks BAM festivalile aastatel 2011-2012. Lisaks sellele on ta olnud koreograaf Air Canada 2004 Olympics ja Rogers AT&T reklaamidel. Tash on olnud osa ka tuntud teleseriaalides ja –saadetes nagu “All Together Now”, The Making of the Beatles LOVE, Jay Leno, BBC World, AF1 Festival, Radio-Canada, CTV, TVA jne.
Aastal 2006, kui Natasha Las Vegasesse saabus, kutsusid Greg Pope ja Frank Sams ta appi õpetama ja looma tugevat alustala Las Vegas “Elite” Locking laagrile. 2008. aastal sai Natasha neilt High Achievement auhinna lockingu stiili esindamise ja edasikandmise eest. Greg suri aastal 2009 ning Frank ja Natasha jätkasid, et austada tema pärandit. Nüüd käib laagris umbes 50-60 inimest üle maailma. Jimmy “Scoo B Doo” Foster , Damita Jo Freeman ja teised pioneerid võeti samuti juhtimisse.

Aastal 2011 lõi ta koos oma abikaasa Ghislain Malardieriga Wättsouli. Nende ühine soov ja kirg aidata ja õpetada uut generatsiooni andis hoo, et luua kommuun ja võrgustik, mille läbi inimesed saavad end väljendada ja teisi inspireerida läbi kunsti. Wättssoul on nüüd ametlik produtsent nende Las Vegase laagril ja on sponsoreerinud mitmeid üritusi üle maailma. Natasha on aidanud luua sidemeid mitmete artistide ja firmade vahel ja teda on kutsutud rääkima ja õpetama mitmetel erinevatel üritustel. Ta õpetab, treenib ja tantsib tänase päevani .