Samsungi tootekoolitaja Madis Einpalu sõnul nimetasid eestlased enim kauneid paikasid Eesti looduses. „Küsitlus näitas, et eestlaste arvatest on Eesti looduse ilu väärt jäädvustamist. Kaunis Viljandi maastik, Eesti kõrge pankrannik, taustaks meri ja päikeseloojang, ning Hiiumaa ja Lõuna-Eesti loodus olid mõned kohad, mida eestlased parimate selfiede tegemise kohtadena esile tõstsid,“ ütles Einpalu.

Linna piirkondadest nimetati Tartu Raekoja platsi ja Botaanikaaeda, Ida-Virumaa tööstusmaastikku ja keskaegseid mõisasid ja losse, kirikuid ja kloostreid, Tallinna romantilist vanalinna ja Tallinna Teletorni, Tartu ning Pärnu linna.

Mitmete vastajate sõnul ei ole selfie puhul osuline asukoht, vaid inimesed, keda fotole jäädvustatakse. „Vahva seltskond ja lõbus üritus või kallid sõbrad on selfie tegemisi üks peamisi põhjuseid. Paljud vastanutest kinnitasid, et selfie jaoks sobib iga paik, kus on armsad inimesed,“ lisas Einpalu.

Samsungi tootevalikus on mitmed nutitelefonid, millel on spetsiaalne selfie-kaamera. Parimate selfiede tegemiseks soovitab Einpalu uusi Galaxy A seeria telefone. „Uued Galaxy A seeria telefonidel on 5 MP esikaamera. Telefonil on lisaks mitmeid funktsioone suurepäraste selfiede tegemiseks: Wide Selfie, Palm Selfie, animeeritud GIF, Beauty Face Features ja Rear-cam Selfie, nendega saab teha häid, kontrastseid selfiesid, sest esikaamera tuvastab ja teravustab näod automaatselt,“ põhjendas Einpalu.