Pidasime oma osalemise kohta ka tabelit, kuhu märkisime kõik kuupäevaliselt üles, et pärast statistikat näha. Üllataval kombel Facebooki sõbralistist ei kadunud ära ükski inimene, Udol tuli neid isegi juurde! Veendusime, et loosimisi on rohkem kui küll ja kahe peale kokku osalesime tervelt 203 erineval auhinnamängul. Veendusime taas selles, et võita on endiselt võimalik ja kuna meie blogi on alles lapsekingades, saime veidi parema ülevaate ka osaleja poole pealt, et milline üks auhinnamäng olla võiks.

Olen üsna palju kuulnud tuttavatelt, et auhinnamängudega ei võida kunagi midagi kuigi ma ise olen võitnud nooremana enam kui kahekümnel korral ilma igapäevaselt loosimisi jagamata. Kuidas? Ma ei tea, ju siis on lihtsalt vedanud või meeldib mu nimi neile enim. Ühe tuttavaga tekkis veidi pikem diskussioon ja siis tuli välja, et ta osaleb vaid suurte reiside loosimistel. Kui ühte loosimist jagab mitutuhat inimest, siis loomulikult on võiduvõimalus väike ja jääb mulje, et võita on võimatu. Kui hakkan varasematele (eksperimendivälistele) võitudele mõtlema, siis paljud enam ei meenugi, aga eredaim mälestus on üks nendest paarist korrast kui võitsin kasti jäätist. Kui asetad üksteise peale kaks Monopoly lauamängu, siis saad teada enam-vähem minu sügavkülmiku suuruse ja üle poolte võidetud Väikese Tomi jäätistest sinna ära ei mahtunud. Õnneks oli talv ja lumekiht päris korralik, mistõttu leidsin lahenduse ja hoiustasin ülejäänud jäätiseid akna taga lumes. Mainin ära, et elasin siis veel kortermajas kolmandal korrusel ja kuna aknalaud oli kitsas, kukkus nii mõnigi jäätistest lillepeenrasse kevadet ootama.

Oma jagamishullusega alustasime 24.07.2016 kell 19:00 ja viimast loosimist jagasime 31.07.2016 mõni minut enne seitset õhtul. Kuna sel nädalal oli Udol rohkem tööd ja mul vabamad päevad, siis osalesime vastavalt vaba aja olemasolule, tema näiteks jäi veidi minust maha ja järgi jõudmiseks tegeles auhinnamängudega eile öösel kella veerand kolmeni. Statistikast rääkides tegin mina päevas 28,8 jagamist ja Udo püsis 24,1 jagamisega vapralt kannul. Jagamine oli juba paar päeva peale alustamist üsna tüütuks muutunud ja oli raske end arvuti taha naelutatuna hoida ja uusi mänge juurde otsida. Ka täidetav tabel, mis alguses oli eeskujulikult täidetud, sai hiljem heal juhul vaid lingi ja loosimiskuupäeva kirja.

Kuidas me nii palju loosimisi leidsime? Esmalt hakkasin ükshaaval Facebooki otsingusse panema firmasid, mis on mulle varem oma loosimistega meelde jäänud. Mingi hetk said ideed otsa ja vaatasin läbi kõik minu poolt meeldivaks lisatud lehed, sealt kuigi palju uusi loosimisi ei leidnud. Selleks ajaks hakkasid mõned tuttavad ja vähem tuttavad meile järjest loosimiste linke saatma, isegi mu endine ülemus saatis kaheksa erinevat loosimist. Selleks ajaks oli suhtlusportaal aru saanud, et ma just seda tüüpi postitusi otsin ning uudisvoog oli samuti auhinnamänge täis. Mingi hetk hakkasin Facebooki otsingusüsteemi erinevate märksõnadega ära kasutama ja sealt tuli neid mänge juba hulgim. Kes otsib, see leiab!

Kõige rohkem küsiti selle aja jooksul meilt ühte küsimust: kas te midagi võitsite ka? Jah, võitsime ikka! Kuna paljud loosimised pole veel lõppenud (loe: 162 loosimise võitjad pole veel avalikustatud), siis päris täpset ülevaadet me veel teha ei saa. Aga seni on toimunud 41 loosimist, millest võitsime 7 auhinda. Statistiliselt päris kõrge võiduvõimalus. Enne selle nädala alustamist leppisime kokku, et üks meist mainib alati ära ka Lottudo Blogi, enamikel kordadel tegi seda Udo. Tavaliselt jäetakse mulje, et võitja valib fortuuna, kuid olen ise juures olnud paaril suurte firmade loosimisel ja paaril korral on tegelikult võitma pidanud sedeli asemel võetud mõni uus nimi loosikastist välja. Kuna Facebooki loosimistel ausust kontrollida on keeruline, lootsime vastust leida statistikast. Kuna hetkel on Udo võitnud 4 ja mina 3 auhinnamängu, siis on raske öelda, kas see blogi ära mainimine aitas või mitte.

Populaarsuselt teine küsimus oli, et mis võidud me saime. Kõige esimesena võitis Udo ONE kondoomide lehel kinopiletid Jason Bourne’i esilinastuse eelsele eksklusiivüritusele (väärtus kokku u 16€, loosimist jagati 54 korda). Kuna võit selgus kaks päeva enne üritust ja tal oli sel nädalal absoluutselt iga päev töö, palusin tal vaba päeva võtta ja sõitsimegi Tallinnasse.

ONE kondoomide auhinnamänguga samal päeval kuulutati välja ka Figura Line lehel massaaž kahele (väärtus kokku 36€), mille sujuvalt oma linnaskäigu plaanidesse mahutasime. Tundsime, et üks massaaž kulub tõesti marjaks ära ja kuigi palju me sellesse ei süvenenudki. Kui öeldi, et peame trenniriided kaasa võtma ja palju vett jooma, kahtlustasin, et Udo üritab mind massaži asemel hoopis trenni viia. Alles bussis kodulehte uurima hakates selgus, et tegu on spetsiaalse masinaga, mis kõik lümfid läbi masseerib ja nii unekvaliteeti parandab. Kohale jõudes saime selle masina otsas proovida kokku 18 erinevat poosi ja kulutasime selle sessiooniga mõlemad umbes 180 kalorit. Kuna minule see number ei ütle midagi, siis toodi võrdluseks 20 minutit jooksu. Üsna hea tulemus pooletunnise istumise kohta! Kui liiga vähe vett juua, siis võib tekkida peale massažisessiooni pohmellilaadne seisund, aga see pidi mööduma rohke vee joomisel. Meie sellest õnneks pääsesime, mistõttu ei tea mina tänase päevani, mis see pohmell endast kujutab.

Järgmisel päeval nägin, et võitsin Telia lehel kaks päevapassi Viljandi Folgile (väärtus kokku 36€, osalejaid üle 300). Olime peale kahe esimese võidu realiseerimist omavahel arutanud, et võiksime kõik oma võidud blogilugejatele edasi kinkida või kasvõi maha müüa, et raha heategevuseks annetada ja tundsin, et keegi teine oleks selle võidu üle õnnelikum kui mina. Piletile uut omanikku otsides ma väga pikalt ei mõelnud ja pakkusin neid emale, kes need hea meelega vastu võttis. Sain paar tema töökohustust enda õlgadele ja tema nautis Folki. Pole päris heategevus ega ka blogi lugejatele kinkimine, sest väidetavalt ta pole meie blogi veel vaadanud, kuid kasutust leidsid piletid sellele vaatamata.

Udo võitis veel Moluk lehel Oogi mehikese, mille hind jääb erinevatel lehtedel 12€ ja 18€ vahemikku (osalejaid oli 88). Kuna meil veel lapsi pole plaanis saada, anname selle ilmselt samuti ära. Mulle kingiti jällegi Tpileti poolt Boft Eesti fotoprintimisteenuse kood, millega saan välja printida 6 instagramifotot täiesti tasuta. Tegu on ainsa masinaga, mis kaubanduskeskustes polaroid pilte teeb. Osalejate arvu on keeruline määrata, sest paar koodi oli jäetud Tallinna Bussijaama kassase, kust huvilised seda ise peale Facebookis teatamist seda küsima pidid oskama.

Naeru tõi suule ka Udo Treenitus lehel võidetud võimalus osaleda tasuta vabalt valitud marsruudil Tartu Suvejooksul. Joosta talle meeldib kuid seda pole ammu teinud, mistõttu on tal nüüd aega umbes 20 päeva, et end jooksuvormi saada. Ühed jooksmiseks enam-vähem kõlbulikud püksid said just ostetud kuid kingariiulis vaatavad vastu vaid plätud ja viisakad ülikonnakõlbulikud kingad. Talvesaapad vist ka, aga nendega ju ei jookse! Seda, kas ta võtab lühema etapi või lausa poolmaratoni, ma veel ei tea, võite teha oma pakkumised

Seni kõige hinnalisema auhinna võitsin mina. Selleks on Saunatrip lehel välja loositud 24h-pikkune saunakasutusõigus (tavahind 150€), kusjuures saun on ratastel ja selle saame viia vabalt valitud paika Eestimaal. Suhtlesin juba saunapoistega ka ning saladuskatte all võin öelda, et hetkel kaalume võidu realiseerimiseks kahte varianti, millest mõlemast on võimalus lugejatel osa saada!

Kuidas Sina suhtud Facebooki loosimistesse? Mida Sa juba võitnud oled?