"Kohe, kui sel pühapäeval on Margus Karu menuraamatu põhjal valminud "Nullpunkti" sarja esimene osa ETV eetris ära olnud ja hakkavad jooksma lõputiitrid, ilmub Eesti Televisiooni Facebooki lehele link, kust näeb sarja teist osa," selgitas režissöör Mihkel Ulk. "Järgmisel pühapäeval paneme üles kolmanda osa ja nii edasi kuni lõpuni välja."

Eesti Rahvusringhäälingu turundusjuhi Kristel Marani sõnul jälgib "Nullpunkti" peamine sihtgrupp suure osa oma ajast veebi. "Seega otsustasime selle sarja puhul lisaks televisioonile liikuda keskkonda, kus nad iga päev on. See on ETV jaoks esimene katsetus. Saadete tulevik on järjest enam veebis, kus klassikalises mõttes saatekava olemas ei ole," lisas Maran.

"Nullpunkti" sari toob vaatajateni üle kahe tunni seninägemata materjali ja uue tegelase, kirjandusõpetaja, keda mängib Taavi Teplenkov. Endiselt näeb kinodes "Nullpunkti" filmi.

Margus Karu menuromaanil põhinev draamasari "Nullpunkt" hakkab ETVs jooksma 18. jaanuarist pühapäeva õhtuti kell 22.05. Kordus on ETV2s teisipäeviti kell 20.30 ja ETVs reede hilisõhtuti.

Internetis vaatamise lingid avalikustatakse pühapäeviti: facebook.com/EestiTelevisioon