Uksest sisse astudes tervitasid bussiga saabunud tüdrukuid seikluse kolm toredat korraldajat ja teised kaks missi, kes olid juba vormid selga saanud. Kui kõik tüdrukud olid selga pannud spetsiaalsed riided mängu jaoks, rääkis omanik natuke endast ning kuidas sai alguse Militaarseiklus OÜ. Enne kui mäng sai alata, räägiti üle kõik ohutus - ja mängureeglid. Isegi kui tegemist on airsoft relvadega, siis tuleb olla ettevaatlik ning teineteise suhtes hoolas.

Reeglid selged, moodustati kaks võistkonda. Esimeses võistkonnas ehk mustade kiivritega olid Carol (miss nr.3), Elise-Marii (nr. 7), Mirell (nr. 1), Felytcia (nr. 9) ja Johanna (nr.5) ja kollaste kiivritega olid Karin (nr. 2), Nele (nr. 8), Meeri (nr. 6) ja Eneli (nr. 4). Prillid ette, sall kaela, kindad kätte, mask ette ning kiiver pähe ja mäng võis alata!

Mäng käis aususe peale - kes pihta sai, tõstis käe teistele teada andmaks ja tuli välja ooteruumi. Tuli olla väga tähelepanelik, sest oma tiimiliikmest sai aru ainult kiivri värvi järgi. Kõige esimese mängu võitsid võidukalt mustade kiivritega neiud - ainult üks neist oli mängusaalist väljas kui kõik kollased olid platsilt välja kihutatud. Mängiti mitu mängu , aga aeg läks väga kiiresti ning tehti väike paus. Neidude jaoks oli laual snäkki ning juua ja enne tagasihoidlikud missikandidaadid olid muutunud väga lõbusaks ja elavaks. Nad jagasid elamusi ja üsna varsti läks mäng edasi. Viimases mängus tuli üles leida aare ja võitsid mustade kiivritega neiud. Auhinnaks olid üllatusmunad!

Mängud läbi, tehti kahte asja paralleelselt - tulistati airsoft relvadega märki ning seoti haavatut. Märki lasti kõigepealt käsipüstolist ja siis automaadist. Lisaks pihta saamisele luges ka kiirus. Kui üks märki lasi, siis teine sidus haavatut. Noormees lebas kanderaamil, haav käel oli punase markeriga ära märgitud ning olukorra reaalsemaks tegemiseks karjus ta nii-öelda suurest valust. Korraldajate üheks eesmärgiks oli näha, kas missikandidaadid oskavad kasutada žgutti ja seda neiud esimesena kasutama pididki. Järgmisena tuli neil teha muud vajalikud tegevused ja katta kannatanu soojalt.

Kui kõik tehtud, siis oli autasustamise aeg. Kolmanda koha ja veekindla märkmiku sai Nele. Teise koha ja vile, mille ühel pool oli kompass ja teisel pool termomeeter, sai Eneli. Esimese koha ja padrunikujulise võtmehoidja, millesse saab efektselt näiteks raha ära peita, sai Carol.

Sellega lõppes militaarseiklus ning missikandidaadid asusid koduteele. Militaarseikluse kohta saab rohkem teada leheküljelt www.militaarseiklus.ee ja misside muljeid saab lugeda varsti ka nende enda peetavast blogist!

Miss Raplamaa 2016 selgitatakse välja 2. aprillil Sadolini Spordihoones. Piletid on müügil Piletilevis!
Peauhinna paneb välja Aqva Hotel & Spa ning peasponsoriks on Riito Ehitus AS.