1. WC nagu magustoit
Kas tahaksid külastada tualetti, mis näeb välja nagu hiiglaslik kook?
Usu või ära usu, aga Jaapanis saad end taolises WC-s kergendada. "Sulav unistus" on jäätise-sarnane tualett, mille on kujundanud Minako Nishiyama, MIka Kasahara ja Yuma Haruna.

2. Hai näoga pissuaar
Torontos pesitseva grillbaari Jack Astor's meeskülastajad saavad kasutada hai näo kujulist pissuaari. Hirmus või äge?

3. Matakana tualetid Uus-Meremaal
Selle kunstiteose valmistamiseks kulus 7 aastat. 2009. aastal avatud tualettide jaoks koguti kavandeid, mida laekus 25. Valituks sai kohaliku mehe Steffan de Haani disain ning selle kogumaksumuseks tuli 400 000 dollarit.

4. Ameerika parim WC
2013. aastal valiti see visuaalselt hämmastav Varsity teatri tualettruum USA parimaks!

5. Maailma suurim avalik WC
Chongqing, mis asub Hiinas, hoiab enda käes veidrat maailmarekordit. Nimelt on seal kõige suurem avalik tualettruum. Neljakordses portselanpalees on enam kui 1000 omanäolist tualetti.

6. Pop-up avalik tualett Amsterdamis
See tualettruum ilmub maa alt kell 10 õhtul ning kaob oma pessa tagasi kell 3 hommikul. Selline tualett maksab 45 000 naela.

7. Kergendusmaja
Kokkupandav WC Rotterdami avalikul mänguväljakul sulandub loodusega imehästi.

8. Perry Lakesi pargi tualetid Alabamas
20 aastat suletud olnud park taasavati aastal 2001 ning paluti õpilastest koosneva disaini- ja ehitustiimil disainida ja ehitada parki tualetid. Valmis saadi 3 unikaalset ruumi, millest igaüks pakub erineva kogemuse.

9. Videomängud ja pissuaarid
Britid on meestele tualetis käimise eriti põnevaks muutnud! Pissuaaride ülal asetsevad ekraanid, mis on videomängude jaoks installitud. Videomänge saad mängida urineerimise ajal!

10. Klaasist WC
Imelik müüb! Texases asuv WC annab veidra kogemuse kõigile, kes seda külastavad. Sina näed välja, kuid teised sisse ei näe. Julgeksid?