Iga-aastasest võimlemispeost võtab osa üle 300 mudilase ehk lasteaialapse, kes harjutasid sel nädalal lavastaja Katre Jaani juhendamisel oma kava “Jonn”.

“Kõik peol osalevad lasteaialapsed on Eesti suurimaks võimlemispeoks valmis, jäänud on veel viimased ilulihvid ning loota, et kätte jõudnud suvised soojakraadid meid ka juuni alguses saadavad,” sõnas tänavuse võimlemispeo mudilaste kava autor Katre Jaani.

19. korda toimuv Tallinna Võimlemispidu “Need värvid” heidab pilgu kõikidele toimunud võimlemispidudele ning kingib Eesti Vabariigile sünnipäevaks värvikaid emotsioone ja mälestusi. Võimlemispeo pealavastajaks ja idee autoriks on kogenud treener Avelin Kalvik, kes lavastas ka 2009. aasta Tallinna võimlemispeo.

“Eesti Vabariigi 100. sünnipäeva puhul on tänavune võimlemispidu väga eriline ning kõik esitlusele tulevad kavad on inspireeritud isamaalistest sümbolitest ja värvidest. Loodame, et üritus toob Piritale taaskord täispubliku ning palju positiivseid emotsioone,” ütles Tallinna Võimlemispeo projektijuht Lembe Laas.

XIX Tallinna Võimlemispidu “Need värvid” toimub pühapäeval, 3. juunil algusega kell 17 Tallinnas, Pirita Spordikeskuses. Üritus on kõigile tasuta.