Üles astuvad Mindvalley University põhiprogrammi esinejad, nende seas ka ettevõtte loojad Vishen Lakhiani ja Kristina Mänd Lakhiani.

Mindfulnessist räägib tunnustatud munk ja õpetaja Gelong Thubten. Kogemusi, teadmisi ja edulugusid jagavad ka mitmed eestlased. Näiteks Tanel Padar, Kristel Kruustük, Alar Ojastu, Keili Sükijainen ja teised.

Üllatusesinejaks Getter Jaani!

Mindvalley U projektijuhi Kadi Oja sõnul tekkis tasuta noortepäeva idee koostöös EV100 korraldustoimkonnaga. "Kuna meie tuleviku maailma loovad tänapäeva noored, siis korraldame tasuta inspiratsioonipäeva just sihtgrupile, kes on enda elus oluliste valikute tegemise etapis." ütles Kadi Oja.

Alar Ojastu lisas: "Usun, et noore inimese jaoks pole midagi tähtsamat, kui usk iseenda ehedasse potentsiaali saavutada elus kõik, milleks ta siia maailma on sündinud. Küsimus on aga selles, et kui 90% inimesi ei tea, miks nad siia tulnud on, ega õppinud enda ega elu kohta eriti midagi ka koolis, kuidas teha võimalikult varakult tarku valikuid, mis looksid eeldused eluks, kus ei peaks olema see, kelle kohta öeldakse: tagant järele tark."

Eesti noortele suunatud TASUTA inspiratsioonipäevale ootab Mindvalley osalema ligikaudu 500 noort vanuses 14-20 üle Eesti. Kõikide kandidaatide hulgast teeb valiku Mindvalley meeskond ja väljavalitutega võetakse ühendust.