Kui vana Sa oled? Kus Sa sündinud oled?
Olen neljateistkümneaastane ja sündinud Tallinnas.

Kas Sul on õdesid? Vedasid?
Vanem õde Maria ja kaks väikest venda, kaksikud Paul ja Sander.

Millised on Sinu hobid? Millega meeldib tegeleda vabal ajal?
Palju tegelen spordiga, peamiselt jalgpalliga, natuke mängin kitarri ja veel meeldib kirjutada.

Mis koolis Sa õpid? Mitmendas klassis?
Õpin Vanalinna Hariduskolleegiumis seitsmendas, poiste klassis.

Räägi, kuidas juhtus, et said selle filmirolli? Kas oli konkurss või lihtsalt öeldi "nii Joonas, Sina tubli poiss tule nüüd ole Jaan"?
Aasta aega enne võtete algust käisin castingul. Peale teist vooru oli nii pikk paus, et olin juba täiesti ära unustanud, olin juba leppinud, et mind ei valitud, kui järsku teatati, et olen oodatud ka kolmandasse vooru koos näitlejate ja režissööriga. Ja peale seda öeldi, et olengi valitud Jaani rolli.

Mida õppisid võtetel ja filminduse juures?
Kindlasti õppisin palju filmimise kohta ja nüüd on palju selgem pilt, kuidas film tekib ja mis selle kõige taga on, aga ma usun, et kõige rohkem võtsin võtetelt kaasa ikkagi inimestelt ja nendega suhtlemisest.

Kas Sul endal on ka seos Haapsalu linnaga?
Väga tihedat seost ei olnud, paar tuttavat elavad seal, aga nüüd pärast võtteid on ikka nostalgiline meenutada. Peale võtteid saime natuke linnaga tutvuda ja nii palju, kui mina nägin, on see väga mõnus ja armas linn. 


Kas Sul on eelnevaid näitlemise kogemusi?
Varasemaid kogemusi pole peale paari koolinäidendi, aga filmimisega harjusin suhteliselt kiiresti ära. Algul oli küll imelik, aga mida lähemale jõudis lõpp, seda rohkem õppisin näitlemist nautima ja kui see päriselt läbi sai, oli ikka kurb.

Nägime Sind filmis vehklemas, kas Sul oli ka eelnevaid kogemusi?
Paar kuud enne võtteid pidin hakkama trennis käima, selle ajaga sai enam-vähem põhiasjad selgeks. Erinevalt minu kunagisest arvamusest, on vehklemine väga raske ja füüsiline sport.

Kas said võtetelt juurde sõpru ning tuttavaid, kellega suhtled ka praegu?
Uusi sõpru sain kindlasti, nii laste kui ka teiste seast, enda koolikaaslased, kellega juba varem tuttav olin, olid ka ju filmis, Egert Kadastu (Toomas) ja Ann-Lisett Rebane (Lea) .

Mis on tulevikuplaanid, kas näed end näitlemas ka tulevikus?
Praegu on tunne, et ikka tahaks veel filmis või teatris mängida, aga natuke vara on veel mõelda.